Keitä me olemme?

Pienenä tiiminä teemme tiivistä yhteistyötä päivittäin. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen tukemalla ja kannustamalla toisia. Tutustu meihin alta!

Myynti ja markkinointi

Katariina Tuomela
Legal Talent Consultant
050 5168 587
katariina.tuomela@paragraaffi.fi

Katariina on raudankova myynnin ammattilainen. Hän työskentelee tiiviisti asiakasrajapinnassa juridiikan asiantuntijana Legal Talent Consultantin roolissa. Yhdessä asiakkaiden kanssa, Katariina ratkaisee rekrytointiin liittyviä haasteita ja kääntää jokaisen kiven ilmiömäisesti. Katariina on innostunut, ahkera ja sisukas ja hänen rohkeutensa inspiroi tiimiä päivittäin.

Nina Magnusson
Marketing Coordinator
nina.magnusson@paragraaffi.fi

Brändi-ilmeemme – ja oikeastaan Paragraaffin kaikkien grafiikoiden takana seisoo Nina. Nina vastaa Paragraaffilla verkkosivujen päivittämisestä sekä grafiikoiden ja visujen tekemisestä. Lisäksi tutustu työnantajiin -sivut ovat hänen kädenjälkeensä. Nina asuu ja opiskelee Barcelonassa ja tekee töitä sieltä käsin. 

Hallinto

Jarl-Johan Héde
CEO, Legal Talent Consultant
040 5765 709
jarl-johan.hede@paragraaffi.fi

Jarl-Johan eli tuttavallisemmin JJ toimii Paragraaffin toimitusjohtajana. Hän omaa vankan kokemuksen juridiikan alan suorahauista sekä työnantajamielikuvan rakentamisesta, joiden lisäksi hänen erikoisosaamistaan ovat myynnin ja liiketoiminnan johtaminen. Tällä hetkellä Jarl-Johan vastaa siitä, että jokaisella tiiminjäsenellä on erinomainen mahdollisuus menestyä työssään – hänen kykynsä saada päivittäin jokainen meistä innostumaan ja ylittämään itsensä on ilmiömäinen. JJ:n aito, rehti ja mukaansatempaava asenne ei jätä ketään kylmäksi!

1 Kirsi Kauppinen Paragraaffi

Kirsi Kauppinen
Legal Talent Consultant, Oikkari- ja Juristipörssi
050 5766 752
kirsi.kauppinen@paragraaffi.fi

Kirsi – meidän rempseä karjalaisvahvistuksemme vastaa Paragraaffilla ilmoituspalveluista. Ilmoituspalveluiden lisäksi Kirsi hoitaa kaikkia juoksevia asioita laidasta laitaan ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, hän vastaa siitä, että laskutus pyörii ja raha vaihtaa omistajaa. Ilmoituspalvelu- ja laskutusasioissa, ole yhteydessä Kirsiin!

Margareta Ronkainen
Consultant Trainee
margareta.ronkainen@paragraaffi.fi

Margareta on Paragraaffin uusin vahvistus. Hän on utelias harjoittelijamme, joka työskentelee osa-aikaisesti opintojensa ohella. Margareta avustaa erityisesti ilmoituspalveluissa, mutta hoitaa kaikenlaisia tehtäviä, mitä tahansa eteen tulee.