Keitä me olemme?

Me Paragraaffilla uskomme yhdessä tekemiseen ja pienenä tiiminä teemmekin tiivistä yhteistyötä päivittäin. Tiimimme koostuu erilaisista sekä eri koulutustaustaa omaavista henkilöistä, joilla on yhteinen päämäärä. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen tukemalla ja kannustamalla toisiamme. Tutustu meihin alta! 

Katariina Tuomela
Legal Talent Consultant, Asiakkuudet
050 5168 587
katariina.tuomela@paragraaffi.fi

Katariina on raudankova myynnin ammattilainen. Hän työskentelee tiiviisti asiakasrajapinnassa juridiikan asiantuntijana Legal Talent Consultantin roolissa. Yhdessä asiakkaiden kanssa, Katariina ratkaisee rekrytointiin liittyviä haasteita ja kääntää jokaisen kiven ilmiömäisesti. Katariina on innostunut, ahkera ja sisukas ja hänen rohkeutensa inspiroi tiimiä päivittäin.

Jarl-Johan Héde
Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja
040 5765 709
jarl-johan.hede@paragraaffi.fi

Jarl-Johan eli tuttavallisemmin JJ toimii Paragraaffin toimitusjohtajana. Hän omaa vankan kokemuksen juridiikan alan suorahauista sekä työnantajamielikuvan rakentamisesta, joiden lisäksi hänen erikoisosaamistaan ovat myynnin ja liiketoiminnan johtaminen. JJ:n aito, rehti ja mukaansatempaava asenne ei jätä ketään kylmäksi!

1-Kirsi-Kauppinen-Paragraaffi-serti

Kirsi Kauppinen
Legal Talent Consultant, Oikkari- ja Juristipörssi
050 5766 752
kirsi.kauppinen@paragraaffi.fi

Kirsi – meidän rempseä karjalaisvahvistuksemme vastaa Paragraaffilla ilmoituspalveluista. Ilmoituspalveluiden lisäksi Kirsi hoitaa kaikkia juoksevia asioita laidasta laitaan ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, hän vastaa siitä, että laskutus pyörii ja raha vaihtaa omistajaa. Ilmoituspalvelu- ja laskutusasioissa, ole yhteydessä Kirsiin!

Nina Magnusson
Marketing Coordinator
nina.magnusson@paragraaffi.fi

Nina vastaa Paragraaffin brändi-ilmeestä sekä grafiikoista. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös verkkosivujemme päivittäminen, erilaisten materiaalien taitto sekä markkinointi. Lisäksi työnantajien urasivut ovat hänen kädenjälkeensä. Nina asuu Barcelonassa ja tekee töitä sieltä käsin.  

Margareta Ronkainen
Junior Consultant
+358 50 471 5599
margareta.ronkainen@paragraaffi.fi

Margareta on Paragraaffin uusin vahvistus. Hän on utelias harjoittelijamme, joka työskentelee osa-aikaisesti opintojensa ohella. Margareta avustaa erityisesti ilmoituspalveluissa, mutta hoitaa kaikenlaisia tehtäviä, mitä tahansa eteen tulee.

Hallitus

Risto Karinkanta, hallituksen puheenjohtaja

Joel Ilveskero, hallituksen jäsen

Tuomas Koskinen, hallituksen jäsen

Riku Laakso, hallituksen jäsen

Heidi Mikkonen, hallituksen jäsen