Keitä me olemme?

Me Paragraaffilla uskomme yhdessä tekemiseen ja pienenä tiiminä teemmekin tiivistä yhteistyötä päivittäin. Tiimimme koostuu erilaisista sekä eri koulutustaustaa omaavista henkilöistä, joilla on yhteinen päämäärä. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen tukemalla ja kannustamalla toisiamme. Tutustu meihin alta! 

Katariina Tuomela
Legal Talent Consultant, Asiakkuudet
050 5168 587
katariina.tuomela@paragraaffi.fi

Katariina on raudankova myynnin ammattilainen. Hän työskentelee tiiviisti asiakasrajapinnassa juridiikan asiantuntijana Legal Talent Consultantin roolissa. Yhdessä asiakkaiden kanssa, Katariina ratkaisee rekrytointiin liittyviä haasteita ja kääntää jokaisen kiven ilmiömäisesti. Katariina on innostunut, ahkera ja sisukas ja hänen rohkeutensa inspiroi tiimiä päivittäin.

Jarl-Johan Héde
Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas
040 5765 709
jarl-johan.hede@paragraaffi.fi

Jarl-Johanilla (tuttavallisemmin JJ) on pitkä ja monipuolinen kokemus juristien rekrytoinnista sekä työnantajamielikuvan strategisesta kehittämisestä. Hän palvelee asiakkaitamme erityisesti vaativissa suorahakutoimeksiannoissa ja työnantajaviestinnässä. JJ on toiminut Paragraaffin toimitusjohtajana vuodesta 2019.

Jonas Wilkman
Legal Talent Consultant
050 3272 644
jonas.wilkman@paragraaffi.fi

Jonas palvelee asiakkaitamme Talent Acquisition -toimeksiannoissa erityisesti suorahaun saralla. Hänellä on kattava kokemus erilaisista oikeudellisista tehtävistä erityisesti liikejuridiikan saralla, minkä lisäksi hän on auskultoinut. Tällä hetkellä Jonas viimeistelee psykologian maisterin tutkintoaan Åbo Akademissa.

Margareta Ronkainen
Junior Consultant
050 471 5599
margareta.ronkainen@paragraaffi.fi

Margareta on meidän osa-aikainen vahvistuksemme, joka opiskelee töiden ohella sosiaalitieteitä. Hänen työpäivänsä kuluvat pääsääntöisesti rekrytointiprosesseissa avustamisessa. Tämän lisäksi hän hoitaa kaikenlaisia eteen osuvia tehtäviä ja nauttii erityisesti asioiden selkiyttämisestä ja uudelleenjärjestämisestä.

Nina Geitlin
Marketing Manager, Ilmoituspalvelut
045 1633 022
nina.geitlin@paragraaffi.fi

Nina vastaa Paragraaffin markkinoinnista, ilmoituspalveluista sekä brändi-ilmeestä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös verkkosivujemme päivittäminen ja erilaisten materiaalien taitto. Lisäksi työnantajien urasivut ovat hänen kädenjälkeensä. Nina asuu Barcelonassa ja tekee töitä sieltä käsin.

Erica Holmlund
Administrative Assistant
050 5766 752
erica.holmlund@paragraaffi.fi

Erica vastaa Paragraaffin laskutuksesta, raportoinnista sekä muista hallinnollisista tehtävistä. Hänen päivänsä kuluvat pitkälti laskutuksen sekä muiden juoksevien hallinnollisten tehtävien parissa. Hän viimeistelee tällä hetkellä tradenomin opintojaan opinnäytetyön parissa. Erica viihtyy erityisesti tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativien tehtävien parissa huolehtien siitä, että asiat sujuvat jouhevasti.

Hallitus

Risto Karinkanta, hallituksen puheenjohtaja

Joel Ilveskero, hallituksen jäsen

Tuomas Koskinen, hallituksen jäsen

Riku Laakso, hallituksen jäsen

Heidi Mikkonen, hallituksen jäsen