Paralegal

Paralegal

Julkaisupäivä

14.3.2023

Viimeinen hakupäivä

26.3.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.nokianrenkaat.fi/

Yrityksen osoite

Töölönlahdenkatu 3B, Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Emmi Piirainen

puhelinnumero

050 471 5599

Sähköpostiosoite

emmi.piirainen@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Nokian Renkaat Oyj

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista kaikissa olosuhteissa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Nokian Renkaat Oyj:lle Paralegalia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista kaikissa olosuhteissa. Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa ensiluokkaisia renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta.

Nokian Renkaat työllistää yhteensä noin 4500 osaajaa ja sen tuotteita myydään yli 60 eri maassa. Tärkeitä markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Pohjois-Amerikka sekä Keski-Eurooppa. Kehitämme ja valmistamme korkealuokkaisia talvi-, kesä- ja all season -renkaita henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin. Olemme myös maailman johtavia raskaiden erikoisrenkaiden valmistajia. Lisäksi konserniimme kuuluu autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vastuullisuus on erottamaton osa Nokian Renkaiden pohjoisia arvoja ja perintöä. Haluamme, että Nokian Renkaat nähdään alalla vastuullisuuden edelläkävijänä, joka synnyttää lisäarvoa ihmisille, taloudelle ja ympäristölle. Lue lisää osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

 

Paralegal kansainvälisen pörssiyhtiön monipuolisiin tehtäviin

Paralegalina pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Tehtäväsi keskiössä on yhtiön sekä sen tytäryhtiöiden prosessien hallinnointi- ja kehittämistyö sekä lakiasiainosaston jokapäiväinen avustaminen. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tytäryhtiöiden yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjojen laatiminen. Lisäksi huolehdit emoyhtiön ja suomalaisten tytäryhtiöiden kaupparekisteriasioista sekä toimit yhteistyössä eri tahojen, kuten patentti- ja rekisterihallituksen kanssa. Vastuullasi on myös huolehtia emoyhtiön yhtiökokouksen järjestämisestä. Lisäksi vastaat sisäpiirihallintoon liittyvistä tehtävistä, sopimuksenhallinnasta, yhtiön tavaramerkkien ja verkkotunnusten hallinnoinnista sekä corporate governance -ohjeistuksen ylläpidosta ja päivittämisestä niin intraverkossa kuin yhtiön verkkosivuilla. Lisäksi vastuullesi kuuluu vuosittain julkaistavan hallinto- ja ohjausjärjestelmään liittyvän selvityksen (corporate governance statement) laatiminen, päivittäminen ja kehittäminen.

Yhtiössämme suhtaudutaan erittäin myönteisesti kehitykseen ja uudistamiseen, minkä johdosta myös tämä rooli on sidottu vahvasti kehitystyöhön. Vastuullasi ovat muun muassa lakiasiainosaston toimintojen kehittäminen, digitalisointi ja työn tehostaminen hyödyntäen esimerkiksi uusia AI-työkaluja. Työnkuvaasi voidaan ajan saatossa kehittää oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan, esimerkiksi itsenäisempään työskentelyyn sopimusten ja niiden hallinnan parissa.

Tuemme kouluttautumistasi ja saat käyttöösi työsuhde-etujen lisäksi laajan etätyömahdollisuuden. Toivomme, että sinulla on valmius työskennellä säännöllisesti paikan päällä toimistollamme Helsingissä, erityisesti työsuhteen alussa. Lisäksi odotamme sinulta ajoittaista matkustusvalmiutta Nokian toimipisteelle sekä satunnaisesti ulkomaille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toiveenamme on, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Olet suorittanut oikeustradenomin tai tradenomin tutkinnon ja sinulla on vähintään 3–5 vuotta relevanttia työkokemusta, joka on voinut kertyä esimerkiksi pörssiyhtiön lakiosastolla tai asianajotoimistossa työskennellessä. Kommunikoit vaivattomasti ja sujuvasti eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi, sekä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja ja erinomaista osaamista Power Point-ohjelman käytöstä.

 

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi oikeustradenomin tai tradenomin tutkintoa
 • 3–5 vuotta relevanttia työkokemusta
 • Erinomaista liiketoimintaympäristön tuntemusta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Positiivista ja kehittävää työskentelyotetta, sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

 

Eduksi katsotaan

 • Ymmärrys kansainvälisen pörssiyhtiön toimintaympäristöstä
 • Muu kielitaito, kuten esimerkiksi ruotsi, saksa tai romania

 

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on oma-aloitteinen ja positiivinen työskentelyote. Sinulla riittää ideoita ja kehität mielelläsi toimintaa jatkuvasti eteenpäin, sekä kommunikoit rohkeasti eri tahojen kanssa organisaation sisällä. Omaat kyvyn reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, olet joustava ja kansainvälisessä työympäristössä toimiminen on sinulle luontaista.

 

Tarjoamme sinulle

Työyhteisössämme vallitsee aito ylpeys ja innostus omaa työtä ja yhtiötä kohtaan. Meillä pääset osaksi globaalia ja innovatiivista yhteisöä, jossa rinnallasi on asiantunteva ja tukeva tiimi. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainon toteutumisesta. Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita:

 • Hyvän työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • Monipuoliset ja vastuulliset tehtävät kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja työnkuvaasi
 • Puhelinedun, virikepassin ja laajan työterveyden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, jonka lisäksi olet osana tulospalkkiojärjestelmää

 

Oletko etsimämme henkilö?

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 26.3.2023. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä jo hakuaikana. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Nokian Renkaiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Emmi Piirainen (050 471 5599, emmi.piirainen@paragraaffi.fi).

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.