Associate (CMA)

Associate (CMA)

Julkaisupäivä

27.3.2023

Viimeinen hakupäivä

10.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/

Yrityksen osoite

Kalevantie 2, Tampere

Yhteyshenkilö

Senior Legal Talent Consultant Katariina Tuomela

puhelinnumero

040 576 5709

Sähköpostiosoite

katariina.tuomela@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Olemme täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta.

Etsimme nyt asiakkaallemme Asianajotoimisto Magnussonille Associatea Corporate and M&A -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja. Toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa, ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri asianajotoimistojen kanssa. Suomessa toimistoillamme työskentelee yhteensä noin 35 asiantuntijaa ja meillä on vuosikymmenten kokemus mm. liiketoimintajärjestelyjen ja kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Erityisosaamistamme ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kaupalliset sopimukset, työoikeus sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt, pankki- ja rahoitusoikeus, insolvenssioikeus, teknologia ja IPR. Toimistomme on vuosittain noteerattu alan kansainvälisissä hakemistoissa, kuten Legal 500:ssa ja Chambersissa. Lue lisää osoitteessa https://www.magnussonlaw.com.

 

Haluatko päästä urasi alkuvaiheessa heti kiinni liikejuridiikan ytimeen?

Associaten tehtävässä pääset työskentelemään Magnussonin niin kotimaisten kuin kansainvälisten yritysasiakkaiden monipuolisten liikejuridisten kysymysten parissa ja toteuttamaan asiakastoimeksiantoja yhdessä Corporate and M&A -tiimin kanssa. Työnkuvasi painottuu erityisesti sopimus- ja yhtiöoikeuteen ja pääasiallisiin tehtäviisi kuuluukin niin erilaisten liiketoiminnan sopimusten laatiminen ja kommentointi kuin yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä avustaminen sekä erilaisten selvitysten tekeminen.

Pääset työskentelemään eri toimialoihin liittyvien sopimusoikeudellisten kysymysten parissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi salassapito-, kilpailukielto-, ohjelmisto- ja lisenssisopimuksiin. Yhtiöoikeuden osalta avustat muun muassa transaktioissa, yhtiöoikeudellisissa järjestelyissä, kuten sulautumisissa ja jakautumisissa. Työskentelet myös eri kokoisten yrityskauppojen ja transaktioihin liittyvien projektien parissa, joiden asiakkaina ovat niin valtakunnallisesti toimivat kotimaiset yritykset kuin kansainväliset asiakkaat, jonka vuoksi tehtävään edellytetään erinomaista juridisen englannin kielen taitoa.

Myös muilta oikeudenaloilta, kuten työoikeudesta, tietosuojasta, kaivos-, teknologia- tai kiinteistöoikeudesta kertynyt aiempi osaamisesi tai kiinnostuksesi näitä juridiikan alueita kohtaan katsotaan eduksi. Lopullista työnkuvaasi voidaankin tarkentaa osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan. Tehtävä tarjoaa uransa alkuvaiheessa olevalle juristille erinomaisen mahdollisuuden kehittää taitojaan monipuolisten liikejuridiikan toimeksiantojen parissa ja oppia tuntemaan erilaisia toimialoja ja sopimustyyppejä.

Toimintaamme ohjaa rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tehokkuus ja avoimuus. Pääset työskentelemään osaksi aktiivista ja kannustavaa työyhteisöä, jossa saat vastuuta ja sinuun luotetaan. Tarjoamme tehtäväkentän aidosti kansainvälisessä ympäristössä, joka mahdollistaa kehittymisen monipuoliseksi liikejuridiikan asiantuntijaksi. Ammatillisen kehittymisesi tukemisen lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun ja etätyömahdollisuuden. Toivomme kuitenkin, että sinulla on valmius työskennellä säännöllisesti (noin 2–3 pvä/vko) paikan päällä toimistollamme Tampereella yhdessä muun tiimimme kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja muutaman vuoden verran työkokemusta sopimus- ja yhtiöoikeuden parista, joka on voinut kertyä esimerkiksi asianajotoimistosta tai in-house tehtävistä myös opintojen aikainen relevantti osaaminen huomioiden. Edellytämme äidinkielen tasoisen suomen kielen taidon lisäksi erinomaista juridisen englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sillä asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kansainvälisistä toimijoista. Toivomme, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi aktiivisesti tiimin kanssa yhteistyötä tehden. Työotteesi on tarkka ja huolellinen sekä osaat ottaa omistajuuden omasta työkentästäsi, minkä lisäksi arvostamme aitoa halua kehittää omaa asiantuntijuuttaasi ja paloasi asianajotyötä kohtaan.

 

Hakijoilta odotetaan

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTK/OTM)
 • Muutaman vuoden työkokemusta sopimus- ja yhtiöoikeudesta esim. in-housesta tai asianajotoimistosta
 • Äidinkielentasoista suomen ja erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Oma-aloitteista työotetta, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä intoa kehittää omaa osaamista

 

Katsomme eduksi

 • Muun oikeudelliset osaamisen, esimerkiksi työoikeudesta, tietosuojasta, kaivos-, teknologia- tai kiinteistöoikeudesta
 • Suoritetun asianajotutkinnon
 • Muun kielitaidon

 

Sovit Magnussonin työyhteisöön, mikäli sinulla on paloa kehittyä liikejuridiikan saralla ja palvella asiakkaita laadukkaasti. Toivomme, että nautit uusien juridisten kysymysten ja haasteiden kohtaamisesta, ja viihdyt innokkaassa ja ajoittain nopeatempoisessa työyhteisössä ja -ympäristössä.

 

Tarjoamme sinulle

Haluamme tarjota työntekijöillemme kannustavan työympäristön, jossa työskennellään yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi:

 • Kansainvälisen ympäristön ja monipuolisia työtehtäviä
 • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä etätyömahdollisuuden
 • Työn ja vapaa-ajan tasapainon, joka aidosti toteutuu myös käytännössä
 • Kannustavan ja yhteisöllisen tiimin, jossa tuetaan ympärillä olevia kollegoita ja tehdään töitä yhdessä
 • Juristiliiton palkkasuositusten mukaisen lähtöpalkan, lopullisen palkkauksen määräytyessä aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan

 

Associateksi Magnussonille?

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmäämme viimeistään 10.4.2023. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastatteluja sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä jo hakuaikana. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Asianajotoimisto Magnussonin kanssa viimeistään viikolla 18.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Legal Talent Consultant Katariina Tuomela (040 5765 709, katariina.tuomela@paragraaffi.fi), sekä Asianajotoimisto Magnussonin Partner Ville Salonen (046 814 1441) perjantaina 31.3. klo 10–12.

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.