Legal Trainee

Legal Trainee

Julkaisupäivä

27.3.2023

Viimeinen hakupäivä

23.4.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/fi/

Yrityksen osoite

Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Marianne Pitkänen

puhelinnumero

+358 50 917 8344

Sähköpostiosoite

marianne.pitkanen@magnussonlaw.com

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Magnusson on täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta.

Magnusson on täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta. Olemme yksi Suomen kansainvälisimmistä asianajotoimistoista. Toimistomme sijaitsevat kuudessa maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Liettua, Latvia ja Tanska). Asiakkaamme ovat omien alojensa huippuosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita.

LEGAL TRAINEE

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä näköalapaikan kansainvälisen asianajotoimiston arkeen.

Meillä Magnussonilla Legal Trainee -harjoitteluohjelmassa halutaan antaa asianajotyöstä kiinnostuneille mahdollisuus tutustua erilaisiin työtehtäviin asiantuntijoiden tukemana harjoittelujakson aikana. Harjoittelujaksoon kuuluvat mm. kuukausittaiset palaute- ja kehityskeskustelut.

Haemme nyt Helsingin toimistollemme liikejuridiikasta ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostuneita, opintojensa keskivaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita osa-aikaiseen Legal Trainee -harjoitteluohjelmaamme. Työvuoroja on noin 2-3 päivää viikossa. Toivomme opiskelijoilla olevan työsuhteen alussa suoritettuna vähintään 60 opintopistettä.

Seuraava harjoittelujakso alkaa syyskuussa 2023 ja kestää kuusi kuukautta. Meillä voit mahdollisesti myös jatkaa työskentelyä harjoittelujakson jälkeen, sillä useat toimistomme Legal Traineet ovat jatkaneet Magnussonilla tämän jakson jälkeenkin.

Harjoittelujaksolla Legal Traineet avustavat toimistomme henkilökuntaa monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset toimistotyöt, toimeksiantotyössä avustaminen sekä viranomaisissa asiointi. Legal Traineet avustavat toimistomme juristeja muun muassa tiedonhaussa sekä erilaisissa selvitys- ja käännöstehtävissä.

Haemme oma-aloitteisia ja motivoituneita työntekijöitä, joilla on positiivinen asenne työntekoon ja aito halu oppia uutta. Arvostamme joustavuutta, vastuullista ja tarkkaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä meille joko suomen- tai englanninkielinen vapaamuotoinen hakemus, opintosuoritusote ja ansioluettelo rekrytointijärjestelmämme kautta 23. huhtikuuta mennessä. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja sinulle tehtävästä antaa Associate Marianne Pitkänen (puh. +358 50 917 8344). Voit myös käydä lukemassa Instagramista (@magnussonlaw_finland) aiempien harjoittelijoidemme mietteitä harjoittelujaksosta.