Tietosuoja-asiantuntija

Tietosuoja-asiantuntija

Julkaisupäivä

8.6.2023

Viimeinen hakupäivä

25.6.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.opsec.fi/

Yrityksen osoite

Tiedekatu 2, Seinäjoki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant Erica Holmlund

puhelinnumero

050 5766 752

Sähköpostiosoite

erica.holmlund@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Opsec Oy

Opsec tuottaa tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita.

Etsimme nyt Opsecille tietosuoja-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 

Opsec tuottaa tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita. Olemme kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva asiantuntijayritys ja työllistämme tällä hetkellä 13 asiantuntijaa. Toimialueenamme on koko Suomi ja toimintamme koostuu asiakkaiden kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä tietoturvan, tietosuojan ja IT-toimintojen osalta. Asiantuntijamme auttavat ja tukevat asiakkaita menestymään omassa ydinliiketoiminnassaan tarjoamalla laadukkaita ja juuri asiakkaan toimintaan sopivia tietoturva-, tietosuoja- ja IT-ratkaisuja. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa https://www.opsec.fi/. 

 

Asiantuntija monipuolisiin ja haastaviin tietosuojatehtäviin 

Tietosuoja-asiantuntijana työskentelet eri toimialojen asiakkuuksien kanssa ja vastaat asiakkaidemme palveluiden, tuotteiden ja prosessien tietosuoja-asioiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tehtäväsi keskiössä on asiakkaidemme tukeminen tietosuojaratkaisujen löytämisessä, joiden avulla he voivat edistää liiketoimintaansa. 

Pääasiallisena tehtävänäsi on suunnittelu- ja kehitystyö asiakkaidemme jatkuvan tietosuojatyön toteuttamiseksi. Vastaat muun muassa vuosisuunnitelmien laatimisesta ja niiden toteuttamisesta asiakkaillemme sekä toimit tukena esimerkiksi hankintojen tietosuojaan ja sopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tietosuoja-asiantuntijana olet merkittävä osa asiakkaidemme liiketoimintaa ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös heidän sidosryhmiensä kanssa. Tärkeänä osana työtäsi on varmistaa, että tietosuojaan liittyvät vaatimukset viestitään asiakkaillemme selkeästi ja ymmärrettävästi. 

Toimintamme perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen. Asiakkaiden auttaminen, osaamisen jakaminen ja toisista välittäminen ovat toimintamme ytimessä. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja tarjoammekin sinulle monipuolisia työsuhde-etuja sekä laajat työterveydenhuollon palvelut, jotka kattavat kustannukset aina lääkkeistä erikoissairaanhoitoon asti. Arvostamme myös joustavuutta työssä, joten sinulla on mahdollisuus työskennellä toimipisteillämme Tampereella tai Seinäjoella, tai halutessasi osittain tai täysin etänä. 

 

Ketä etsimme?  

Sinulla on oikeus- tai hallintotieteiden loppututkinto ja vähintään kaksi vuotta valmistumisen jälkeistä työkokemusta tietosuoja-asioiden hoitamisesta. Omaat aiempaa kokemusta palvelujen tai prosessien tietosuoja-asioiden suunnittelusta, toteuttamisesta sekä kehittämisestä ja tietosuojalainsäädännön tulkinta eri tilanteissa on sinulle tuttua. Katsomme eduksi tietosuojaan liittyvät sertifioinnit ja muun tietoteknisen tai tietoturvaan liittyvän osaamisen, mutta ne eivät ole edellytyksiä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, halua toimia ihmisten kanssa ja aitoa kiinnostusta tietosuoja-asioita kohtaan. 

  

Odotamme sinulta 

 • Oikeus- tai hallintotieteiden loppututkintoa 
 • Vähintään kaksi vuotta kokemusta tietosuoja-asioiden hoitamisesta esimerkiksi tietosuojavastaavana 
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, projektinhallintakykyä sekä itsenäistä työotetta 

  

Katsomme eduksi 

 • Tietosuojaan liittyvät sertifioinnit, kuten CIPP/E- tai CIPM-sertifikaatit 
 • Muun tietoteknisen tai tieturvaan liittyvän osaamisen 

 

Vastaat asiakkaidemme erilaisten tietosuojaan liittyvien projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta, joten edellytämme itsenäistä työskentelyotetta ja vahvoja projektinhallintataitoja. Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, joten hyvä organisointikyky ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseksi. Arvostamme ennen kaikkea aitoa kiinnostusta tietosuoja-asioihin ja halua tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme päivittäisellä työlläsi. 

  

Tarjoamme sinulle 

Asiantuntijamme ovat meidän tärkein voimavaramme ja tarjoamme sinulle työsi sekä hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita: 

 

 • Itsenäisen asiantuntijatehtävän ja monipuoliset työtehtävät, jotka vaihtelevat toimialoittain. Pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi erilaisten tietosuojaan liittyvien kysymysten parissa. 
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin asiakassuhteisiisi ja työskentelyn tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tulet saamaan tukea kollegoiltasi, jotka tukevat sinun työssä menestymistäsi. 
 • Laajat kouluttautumismahdollisuudet ja sertifioinnit, joilla tuemme sinua aktiivisesti asiantuntijuutesi kehittämisessä. 
 • Joustavat työn teon tavat, jotka mahdollistavat työskentelyn osittain tai jopa täysin etänä. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja saat tehdä työsi parhaaksi katsomallasi tavalla.  
 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajat työterveydenhuollon palvelut, jotka kattavat kaikki lääke- ja erikoissairaanhoidon kustannukset. 

  

Hae nyt!  

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään 25.6.2023. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Opsecin kanssa, jotka on suunniteltu pidettäväksi heinäkuun ensimmäisillä viikoilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant Erica Holmlund (050 5766 752, erica.holmlund@paragraaffi.fi). 

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.