Juristiharjoittelija

Juristiharjoittelija

Julkaisupäivä

25.3.2024

Viimeinen hakupäivä

14.4.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.kivioja.fi

Yrityksen osoite

Alberga Business Park, Bertel Jungin aukio 1-9, 02600 Espoo

Yhteyshenkilö

Karri Kivioja

puhelinnumero

0405693590

Sähköpostiosoite

karri.kivioja@kivioja.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Rakennusjuridiikka Kivioja (Coast to Coast Consulting Oy)

Rakennusjuridiikka Kivioja on pieni, mutta kasvava rakennus- ja kiinteistöalaan erikoistunut lakitoimisto.

Kiinnostaako sinua rakennus- ja kiinteistöjuridiikka, urakkasopimukset ja YSE-maailma sekä taloyhtiöt ja vuokrasuhteet? Rakennusjuridiikka Kivioja etsii riveihinsä ensimmäistä juristiharjoittelijaansa avustamaan toimistomme juristeja erilaisten toimeksiantojen hoitamisessa sekä tavanomaisissa toimistotöissä.

Rakennusjuridiikka Kivioja on pieni, mutta kasvava lakitoimisto Espoon Leppävaarassa. Olemme erikoistuneet erityisesti rakennushankkeiden sopimussuhteisiin, työturvallisuuteen ja maankäyttöön sekä taloyhtiöiden ja vuokrasuhteiden juridiikkaan. Myös riidanratkaisu sen eri muodoissa on suuressa osassa toimistomme arkea. Meillä on tavoitteena kantaa kortemme kekoon rakennus- ja kiinteistöalan riitojen vähentämiseksi oikea-aikaisen ja avoimen toimintakulttuurin kautta. Se, että asioihin uskalletaan puuttua välittömästi, on nimenomaan lojaalia toimintaa ja mahdollistaa vahinkojen minimoimisen. Mikäli riita kuitenkin syntyy, se pitää ratkaista tehokkaasti.

Kyseessä on noin 3 kk määräaikainen kesätyö, joka ajoitetaan touko-elokuulle. Juristiharjoittelijan työtehtäviin kuuluvat mm. juristien avustaminen erilaisissa toimeksiannoissa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi selvitystyötä ja tiedon etsintää sekä kirjelmien ja muiden juridisten tekstien laatimista juristin tuella. Työnkuva sisältää myös tavanomaisia toimistotöitä juridisten töiden ohella. Työtehtävät edellyttävät vastuunottokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Koska tehtävä on uusi, sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan työnkuvasi tarkempaan sisältöön sekä ottamaan osaa koko toimiston yhteisten asioiden kehittämiseen omalta osaltasi.

Työaika ajoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan. Työn luonteen vuoksi pääasiallinen työntekopaikka tulee olemaan upouudet toimitilamme Leppävaarassa, aivan kauppakeskus Sellon kupeessa.

Toimistomme kaikki juristit ovat erityisosaajia alallaan ja tarjoammekin sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan rakennus- ja kiinteistöalaan syvällisesti. Opintojesi vaihetta suurempi merkitys on sillä, että sinulla on aito kiinnostus nimenomaan rakennus- ja kiinteistöjuridiikkaan. Mikäli sinulla vielä sattuu olemaan aiempaa työkokemusta alalta, tämä on luonnollisesti meidän silmissämme etu, muttei välttämättömyys.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@kivioja.fi viimeistään 14.4.2024 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä saat parhaiten laittamalla soittopyynnön osoitteeseen info@kivioja.fi