Junior Trainee

Junior Trainee

Julkaisupäivä

7.5.2024

Viimeinen hakupäivä

17.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://fondia.com/fi/fi

Yrityksen osoite

Aleksanterinkatu 11, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Päivi Orpana

puhelinnumero

020 720 5719

  • Hakemus sulkeutunut

Fondia Oyj

Mikä Fondia?  

Fondia on vuonna 2004 perustettu liikejuridiikan täyden palvelun yritys ja edelläkävijä uudenlaisten palvelumallien ja teknologian hyödyntämisessä alallaan. Fondia on ylpeästi erilainen lakipalveluyritys, jonka päätuotteena on ulkoistettu lakiosasto, Legal Department as a Service (LDaaS).

Fondian päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä, ja sillä on toimipaikat myös kolmessa muussa kaupungissa Suomessa sekä Tallinnassa, Vilnassa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössa. Fondia on saanut useamman palkinnon innovatiivisuudestaan lakialan uudistajana ja listauduimme North -listalle huhtikuussa 2017. Fondialle on myönnetty Futures Workplaces -tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta vuosina 2021, 2022 ja 2023.

Fondia on onnistunut luomaan asiakkailleen uudenlaisia tapoja hankkia lakipalveluja ja hyödyntämään palvelumalleissaan digitaalisia ympäristöjä. Fondialla on jo yli kaksisataa lakiosastokumppania ja lähes 200 työntekijää. Menestyvän liiketoiminnan lisäksi haluamme olla yksi Suomen parhaimmista työpaikoista.

 

Olisitko uusi Junior Trainee -harjoittelijamme? 

Etsimme nyt joukkoomme ensisijaisesti syksyllä 2024 toista vuottaan aloittavaa opiskelijaa vuoden mittaiselle Junior Trainee -harjoittelujaksolle. Junior Traineet työskentelevät osana Fondian Office -tiimiä ja heidän tehtävänään on avustaa koko organisaatiotamme päivittäisissä käytännön asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu juridisissa toimeksiannoissa avustaminen esimerkiksi dokumentteja muokkaamalla ja asioimalla viranomaisissa. Tärkein hakemamme ominaisuus on iloinen, reipas ja ennakkoluuloton asenne työntekoon. Arvostamme tarkkuutta, joustavuutta sekä hyvää kielitaitoa englannin kielessä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Osa-aikainen työ mahdollistaa opiskelun ja työn yhteensovittamisen. Työskentely alkaa elokuussa ja tapahtuu ensisijaisesti Helsingissä.

Jos uskot sopivasi Fondiaanien joukkoon ja haluat olla eturintamassa mullistamassa liikejuridiikan markkinoita, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si 17.5.2024 mennessä. Hakemusten käsittely ja mahdolliset haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.

 

Mikäli sinulle nousi kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Office Manager Päivi Orpanaan tiistaina 7.5. klo 14:00-15:30 tai torstaina 10.5. klo 9:00-10:30 puh. 020 720 5719.
Haku alkaa 6. toukokuuta 2024 ja päättyy 17. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen
Tarjoamme
Harjoittelujakso on palkallinen. Huomioimme tehtävän kokonaispalkkauksessa Juristiliiton antamat palkkasuositukset.

Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.