Harjoittelija

Harjoittelija

Julkaisupäivä

20.9.2022

Viimeinen hakupäivä

9.10.2022

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://kotkaco.fi

Yrityksen osoite

Eteläkauppatori 4 B, 28100 Pori

Yhteyshenkilö

Meri Pirttilä

puhelinnumero

041 465 6776

Sähköpostiosoite

meri.pirttila@kotkaco.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Kotka & co. Asianajotoimisto Oy

Kotka & co. Asianajotoimisto Oy on Porissa toimiva yritysjuridiikkaan keskittynyt tasokas asianajotoimisto, jossa työskentelee kuusi asianajajaa.

Haemme toimistoomme harjoittelijaksi tiedonjanoista, aikaansaavaa ja vastuuntuntoista nuorempaa ja vanhempaa oikeustieteen opiskelijaa varustettuna sujuvalla kielitaidolla ja erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla.

Oikkarina saat mahdollisuuden osallistua asianajotoimistomme arkeen ja huippuhetkiin työskentelemällä osana rentoa ja osaavaa porukkaa. Kotka & co. Asianajotoimisto Oy on Porissa toimiva yritysjuridiikkaan keskittynyt tasokas asianajotoimisto, jossa työskentele kuusi asianajajaa. Tutustu tarkemmin toimistoomme sivuilla kotkaco.fi.

Nuoremman harjoittelijan työtehtävät koostuvat pääasiassa asiakaspalvelusta, toimistotyöstä ja yhteydenpidosta asiakkaisiin ja viranomaisiin. Vanhemman harjoittelijan työtehtävät painottuvat oikeudellisissa toimeksiannoissa avustamiseen.

Työ on lähtökohtaisesti osa-aikaista, muutama työpäivä viikossa, mutta muunkinlaisesta työajasta voidaan sopia. Etätyö on mahdollista vain poikkeuksellisesti. Harjoittelun kesto on lähtökohtaisesti vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelu alkaa syyskaudella, tarkemmasta ajankohdasta sovitaan erikseen.

Lisätietoja antaa Meri Pirttilä, meri.pirttila@kotkaco.fi, p. 041 465 6776.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 9.10.2022 sähköpostiin meri.pirttila@kotkaco.fi.