Asianajoassistentti / toimistopäällikkö – Tampere

Asianajoassistentti / toimistopäällikkö – Tampere

Julkaisupäivä

14.5.2024

Viimeinen hakupäivä

31.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://applex.fi/

Yrityksen osoite

Rautatienkatu 21 c, 33100 Tampere

Yhteyshenkilö

Janne Haapakari

puhelinnumero

+358 400 919 326

Sähköpostiosoite

janne.haapakari@applex.fi

Applex Asianajotoimisto Oy

Applex Asianajotoimisto on moderni ja kasvava suomalainen liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto.

Applex Asianajotoimisto on moderni ja kasvava suomalainen liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Applexilla laaja-alainen liikejuridiikan osaaminen yhdistyy mutkattomaan ja tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Meillä työskentelee jo yli 15 alan ammattilaista, joita kaikkia yhdistää intohimo tehdä laadukasta liikejuridiikkaa sekä halu palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Hyvinkäällä, mutta asiakkaitamme palvelemme kaikkialla Suomessa ja myös kansainvälisesti.

Applex Asianajotoimisto etsii itseohjautuvalla ja positiivisella asenteella varustettua asianajoassistenttia / toimistopäällikköä. Työnkuvassa yhdistyvät myynti- ja ostolaskutus, avustavat toimeksiantojen hoitamista koskevat tehtävät sekä markkinointiin ja hallintoon liittyvät tehtävät. Tehtävä sopii jo jonkin verran kokemusta kartuttaneelle tekijälle tai myös uransa alkuvaiheilla olevalle assistentille, jolla on palava into oppia ja kehittyä työssään osana arvostettua liikejuridiikan toimijaa.

Tehtävä on kokoaikainen. Toivomme, että pääset aloittamaan työssä nopealla aikataululla, mutta kuitenkin viimeistään elokuun alussa. Keskustelemme mielellämme kanssasi aikatauluista sekä tehtävien tarkemmasta sisällöstä.

Työskentelet tehtävässä tiiviisti niin juristien kuin assistenttikollegoidesi kanssa. Huolehdit toimeksiantotyössä esimerkiksi juridisten asiakirjojen oikolukemisesta ja viimeistelystä sekä sujuvasta asiakirjahallinnasta ja aikataulujen hallinnoimisesta. Lisäksi huolehdit erilaisista toistuvista hallinnollisista tehtävistä, kuten laskutuksesta, ja avustat erilaisissa markkinointiin liittyvissä tehtävissä sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyissä.

Applex Asianajotoimisto tarjoaa sinulle:

  • Loistavan paikan liikejuridiikkaan keskittyneessä asianajotoimistossa, jossa laaja-alainen osaaminen yhdistyy energiseen tiimityöskentelyyn.
  • Työyhteisön, jossa arvostetaan yhteenkuuluvuutta ja avointa yhdessä tekemistä.
  • Monipuoliset tehtävät, joissa pääset kehittämään osaamistasi.

Olet etsimämme henkilö jos

  • sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, kuten tradenomin tai oikeustradenomin tutkinto.
  • omaat mahdollisesti jo jonkin verran kokemusta assistentin tehtävästä tai muusta sopivasta työtehtävästä – kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin asennettasi ja motivaatiotasi ottaa hommat haltuun
  • työskentelyssäsi yhdistyy tehokkuus, tarkkuus ja huolellisuus
  • olet proaktiivinen ja viihdyt ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa työssä.
  • kommunikoit erinomaisesti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.
  • hallitset sujuvasti Office -ohjelmien käytön
  • olet kiinnostunut markkinoinnista ja sosiaalisen median markkinointiviestinnästä

Innostuitko? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@applex.fi.  Hakuaika päättyy viimeistään 31.5.2024, mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, koska etenemme prosessissa nopeasti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää hakuun liittyen, ota yhteyttä asianajaja Janne Haapakariin (+358 400 919 326) tai asianajaja Mika Miesmäkeen (+358 50 401 9188).

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@applex.fi