Assistant Trainee

Assistant Trainee

Julkaisupäivä

5.2.2024

Viimeinen hakupäivä

18.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.dittmar.fi/

Yrityksen osoite

Pohjoisesplanadi 25 A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Kaisa Pietilä

puhelinnumero

0445700923

Sähköpostiosoite

kaisa.pietila@dittmar.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Tutustu työnantajaan

Haemme nyt huikeaan assistenttitiimiimme harjoittelijaa kesälle ja syksylle 2024!

Assistenttiharjoittelijamme pääsevät työskentelemään monipuolisten tehtävien ja projektien parissa eri tiimeissä. Harjoittelujaksosi aikana tuet assistenttitiimiämme, mutta harjoittelun edetessä ja osaamisen kehittyessä, pääset työskentelemään myös hyvin itsenäisesti erilaisten tehtävien parissa. ”Tavallinen” työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi dokumenttien laadintaa, tiedonhakua sekä tapahtumien ja palaverien järjestämistä – assistenttiharjoittelijana sinulla on harvoin kahta samanlaista työpäivää. Assistenttiharjoittelijat tekevät kokopäiväisesti töitä ja harjoittelujakso kestää noin kahdeksan kuukautta. Assistentit ja assistenttiharjoittelijat ovat tärkeä osa työyhteisöämme.

Olemme intohimoisia työtämme kohtaan ja ylpeitä työstämme Dittiksellä

Meillä Dittiksellä kaiken toiminnan keskiössä on kulttuurimme. Se kannustaa meitä Dittisläisiä kurottelemaan tähtiin, ajattelemaan aina koko tiimin parasta, sekä kehittymään – joka päivä. Dittiksellä jokainen yhteisön jäsen on yhtä arvokas, ja olemmekin tunnettuja poikkeuksellisen mutkattomasta ilmapiiristämme.

Mitä odotamme sinulta?

Ideaali assistenttiharjoittelija on oma-aloitteinen, huolellinen ja intohimoinen oppimaan uutta. Työssämme kohtaamme usein tiukkoja aikatauluja, joten toivomme harjoittelijalta hyvää paineensietokykyä. Uskomme, että positiivinen asenne vie pitkälle. Assistenttiharjoittelijana sinun tulee pystyä työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa, mutta ei pakollinen tehtävän kannalta. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä toukokuun alussa 2024.

Me Dittiksellä tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kehittymismahdollisuuden

Harjoittelusi jälkeen assistenttina työskentely asianajotoimistossa kansainvälisiä asiakkaita palvellen sujuu sinulta ongelmitta. Työyhteisöämme voisi kuvailla seuraavanlaisesti: emme ota itseämme liian vakavasti, nauramme paljon yhdessä ja ajattelemme isosti – mitä muuta voisikaan vaatia? Assistenttiharjoittelijoillamme on tietysti myös samat edut kuin muilla Dittisläisillä ja kyllä – tämä on palkallinen harjoittelu. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä – sinulla on aina kollegat tukenasi.

Harjoittelijana pääset mukaan matkalle, jolla pääset oppimaan, kasvamaan ja loistamaan. Työnantajana tärkein tavoitteemme on olla jokaiselle Dittisläiselle se paras paikka kehittyä, paitsi ammatillisesti, myös ihmisenä.

Ei ihan mikään helppo tavoite, mutta olemme valmiita laittamaan itsemme likoon. Oletko sinä valmis samaan?

Miten haet?

Haluamme nyt tutustua sinuun! Kerro siis meille, millainen tyyppi olet, minkälaista asennetta ja vahvuuksia toisit mukanasi ja mitä yhteiseltä matkaltamme odotat. Toimitathan meille CV:si ja hakemuskirjeesi (voit lisätä hakemuskirjeen ”Additional files” -osioon) viimeistään sunnuntaina 18.2.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Heräsikö tästä kysyttävää? Lisätietoja saat HR- ja viestintäkoordinaattoriltamme Kaisa Pietilältä (kaisa.pietila@dittmar.fi, +358 44 570 0923). Lisäksi kannattaa tutustua kotisivuihimme www.dittmar.fi sekä tietenkin sosiaalisen median kanaviimme, joiden kautta voit saada pientä ensituntumaa tuleviin työkavereihisi.