IT Coordinator

IT Coordinator

Julkaisupäivä

5.9.2023

Viimeinen hakupäivä

24.9.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Toimistollamme on kattavat työsuhde-edut ja tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

Yrityksen verkkosivut

https://procope.fi/

Yrityksen osoite

Eteläesplanadi 18, Helsinki

Yhteyshenkilö

Karoliina Jaakkola

puhelinnumero

+358 40 0653 140

Sähköpostiosoite

karoliina.jaakkola@procope.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Procopé & Hornborg Asianajotoimisto Oy

Millainen toimisto olemme?

Procopé & Hornborg on tehokas ja ketterä liikejuridiikkaan erikoistunut, noin 30 ammattilaisen asianajotoimisto Helsingin ydinkeskustassa. Toimistomme päätoimialoja ovat liikejuridiikan keskeiset osa-alueet, kuten yritysjärjestelyt, yhtiö- ja sopimusoikeus, energia ja infra, rahoitus, kilpailuoikeus, työoikeus, kuljetus- ja vakuutusoikeus sekä riidanratkaisu. Pääset tutustumaan toimistoomme ja henkilökuntamme arkeen nettisivujemme, LinkedInin, Instagramin ja X:n kautta. Lisäksi voit käydä tutustumassa työntekijöidemme uratarinoihin täällä ja toimistomme arvoihin täällä.

Haemme joukkoomme IT Coordinatoria

Haemme joukkoomme IT Coordinatoria tärkeäksi osaksi tiivistä ja itseohjautuvaa back office -tiimiä. Yleisten toimistotöiden ja juristien avustamisen lisäksi ison osan työpäivästäsi vie työntekijöiden IT-lähitukena toimiminen toimistolla ja etäyhteyden kautta. Tehtävässä pääset hallinnoimaan ja koordinoimaan IT-palveluita yhdessä palveluntarjoajien kanssa. Pääset myös pitämään tietoturvakoulutuksia ja perehdyttämään uusia työntekijöitä toimiston IT- järjestelmiin ja -käytänteisiin. Toivomme että sinulla on kiinnostusta ja halua selvittää arkisia ongelmatilanteita innokkaasti ja että olet huolellinen ja joustava kaikissa työtehtävissäsi. Tehtävänkuva voi muokkautua ja laajentua omien kiinnostuksesi kohteiden ja osaamisesi mukaan. Voit ottaa esimerkiksi vastuuta IT-kehityksestä ja tietoturvasta.

Mitä odotamme sinulta?

  • motivaatiota ja halua oppia keskisuuren asiantuntijaorganisaation IT-ympäristöstä ja sen hallinnasta
  • tehtävään sopivaa koulutustaustaa; valmistunut tai valmistumassa oleva Tradenomi/IT-Tradenomi
  • kokemusvuosia tärkeämpää on halu kehittyä ja ottaa roolin eri osa-alueet haltuun
  • valmiutta työskennellä sijaisena laskutusprosessissa
  • organisointi- ja paineensietokykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • eduksi katsotaan kokemus vastaavanlaisista tehtävistä asiantuntijaorganisaatiossa

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen työroolin, jossa mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamisaluetta. Työympäristömme on moderni ja motivoiva ja saat työskennellä tärkeänä osana saumattomasti työskentelevää rentoa tiimiämme. Tehtävässä on liukuva työaika ja toimistossamme työskennellään hybridimallissa, tiimin kanssa yhdessä etä- ja toimistopäivät sopien. Toimistollamme on kattavat työsuhde-edut ja tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Mitä meille pitää toimittaa?

  • hakemus palkkatoivomuksineen
  • CV, opintotodistukset (henkilötunnus peitettynä)

sähköpostitse osoitteeseen careers@procope.fi viimeistään 24.9.2023. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä tutustumme hakemuksiin jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karoliina Jaakkola (+358 40 0653 140) tiistaina 12.9. klo 14.00-15.00 ja keskiviikkona 20.9. klo 14.00-15.00.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä saat täältä.