Juristi, Tampere tai Helsinki

Juristi, Tampere tai Helsinki

Julkaisupäivä

13.5.2024

Viimeinen hakupäivä

7.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://applex.fi/

Yrityksen osoite

Rautatienkatu 21 c, 33100 Tampere

Yhteyshenkilö

Mika Miesmäki

puhelinnumero

050 401 9188

Sähköpostiosoite

mika.miesmaki@applex.fi

Applex Asianajotoimisto Oy

Applex on vuonna 2010 perustettu liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.applex.fi.

Applex on vuonna 2010 perustettu liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Avustamme asiakkaitamme sopimus-, yhtiö- ja työoikeudellisissa asioissa, yritysjärjestelyissä sekä riitojen ratkaisussa. Applexilla työskentelee tällä hetkellä 13 juristia ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Hyvinkäällä. Olemme kansainvälisen Ally Law -juristiverkoston jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.applex.fi.

Etsimme nyt Tampereen tai Helsingin toimipisteeseemme uransa alkuvaiheessa olevaa juristia avustamaan asiakkaitamme erityisesti sopimusoikeuteen, yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin ja/tai riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan moderniin ja kasvavaan asianajotoimistoon sekä kehittymään liikejuridiikan ammattilaiseksi.

Voit olla joko vastavalmistunut tai muutaman vuoden kokemuksen omaava juristi, jolla on aiempaa kokemusta tai erityistä kiinnostusta edellä mainituista oikeudenaloista.  Kokemus muusta liikejuridiikasta, kiinteistö- ja rakennusalan juridiikan osaaminen ja/tai suoritettu tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi. Työtehtäviesi sisältöön on mahdollista vaikuttaa osaamisesi ja toiveidesi perusteella. Pääasiallinen toimipisteesi voi sijaita joko Tampereella tai Helsingissä, joten tarkennathan hakemuksessasi toiveesi työntekopaikasta.

Olet paitsi tarkka, määrätietoinen ja kunnianhimoinen juristi, myös joustava ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Haluat kehittää omaa osaamistasi uusia haasteita pelkäämättä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Toivomme sinulta

  • kiinnostusta liikejuridiikkaa kohtaan sekä palavaa halua kehittyä
  • ongelmanratkaisukykyä
  • työkokemusta asianajoalalta tai vastaavista tehtävistä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kotimaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • vakituisen työsuhteen kasvavassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa
  • kilpailukykyisen palkan sekä muut työsuhde-edut
  • mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • mukavan työyhteisön ja kokeneen asiantuntijatiimin tuen
  • modernin toimiston toimintamallit.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan viimeistään 7.6.2024 mennessä osoitteeseen info@applex.fi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä jo hakuaikana. Aloitus sopimuksen mukaan viimeistään syksyllä.

Lisätietoja antavat asianajaja Mika Miesmäki (050 401 9188, mika.miesmaki@applex.fi) ja asianajaja Anni Alamettälä (040 723 6899, anni.alamettala@applex.fi).

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@applex.fi