Lakimies Espoon Asunnoille

Lakimies Espoon Asunnoille

Julkaisupäivä

13.9.2023

Viimeinen hakupäivä

27.9.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.espoonasunnot.fi

Yrityksen osoite

Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo

Yhteyshenkilö

Minni Lumme

puhelinnumero

+358438241145

Sähköpostiosoite

minni.lumme@espoonasunnot.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Espoon Asunnot Oy

Olemme Espoon suurin vuokra-asuntojen tarjoaja. Meillä on lähes 16 000 kohtuuhintaista kotia eri puolilla kaupunkia.

Oletko kiinnostunut näköalapaikasta kiinteistöalalla? Haemme

LAKIMIESTÄ

puolentoista vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työnkuvasi muodostuu asuinhuoneiston vuokraukseen liittyvästä juridiikasta sekä tietosuojasta. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisäiset toimeksiannot, kuten huoneenvuokra-asioihin liittyvät erilaiset perintä- ja vahingonkorvausasiat mukaan lukien henkilöstön kouluttaminen, juridinen neuvonta, ohjeistusten laadinta, sekä mahdollisesti yhtiön edustaminen oikeudenkäynneissä riita- ja rikosasioissa.

Lisäksi tulet toimimaan yrityksen tietosuojavastaavana eli organisaation sisäisenä asiantuntijana tietosuoja-asioissa. Tietosuojavastaava neuvoo ja ohjaa tietosuojan toteuttamista ja henkilötietojen käsittelyä organisaatiossa.

Edellytämme, että sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTM/OTK) ja mahdollisesti jo jonkin verran kokemusta lakimiestehtävistä. Arvostamme osaamista erityisesti tietosuojasääntelyn soveltamisesta sekä vahingonkorvaus- ja huoneenvuokra-asioista. Myös oikeudenkäyntikokemus katsotaan eduksi.

Arvostamme kunnianhimoista halua kehittää asiantuntijuutta ja kykyä toimia sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä, erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, joustavuutta sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Työnkuvaa on mahdollista osin muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme monipuoliset hyvinvointi-, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Matinkylässä Espoossa, mutta meillä etä- ja toimistotyötä yhdistellään joustavasti. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Haethan tehtävää 27.9.2023 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta lakimies.

Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa VT, lakimies Elina Lehtonen, puhelin 044-9752880 ma 18.9. klo 14-16 ja to 21.9. klo 9-11.