Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

5.2.2024

Viimeinen hakupäivä

29.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.kak-laki.fi

Yrityksen osoite

Unioninkatu 13, Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund

puhelinnumero

050 5766 752

Sähköpostiosoite

erica.holmlund@paragraaffi.fi

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Kuhanen, Asikainen & Kanerva on Suomen johtava kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto.

 

Etsimme nyt Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanervalle kiinteistöjuridiikkaan perehtynyttä juristia  

Kuhanen, Asikainen & Kanerva on Suomen johtava kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Olemme vuosikymmenten aikana jalostaneet kokemuksesta alan parasta asiantuntijuutta ja palvelua – rakkaudesta lajiin. Teemme töitä sen eteen, että riitoja ei syntyisi, tai että ne ratkeaisivat asiakkaan kannalta parhaalla tavalla. Toimistomme sijaitsevat Helsingin ytimessä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko maan laajuisesti. 

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa https://www.kak-laki.fi. 

 

Kiinteistöjuridiikkaan perehtynyt juristi riidanratkaisun pariin 

Työskentelet yhdessä kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneiden asiantuntijoidemme kanssa Helsingin toimistollamme. Vastaat monipuolisten kiinteistöihin liittyvien riita- ja muiden mielenkiintoisten asioiden hoitamisesta sekä laadukkaiden palveluiden tarjoamisesta asiakkaillemme. Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, vuokrataloyhtiöt, kiinteistönomistajat, isännöintitoimistot ja kuluttaja-asiakkaat erityisesti asuntokauppojen osalta. Hoidamme myös kiinteistöalan työoikeudellisia toimeksiantoja. Työskentelet itsenäisesti asiakkuuksiesi parissa ja osallistut yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa erilaisten markkinointitoimenpiteiden ja sisältöjen, kuten asiantuntija-artikkeleiden ja koulutusten tuottamiseen.  

Asiantuntemuksemme ja edelläkävijyytemme varmistavat sen, että oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa voimme lunastaa arvolupauksemme ”aina löytyy ratkaisu”. Pitkät työurat talon sisällä heijastavat hyvää työilmapiiriämme, jossa korostetaan tiimityön, kommunikaation ja avoimuuden merkitystä. Huumorilla on myös tärkeä merkitys arjessamme. 

Etätyömahdollisuus tarjoaa joustavuutta arkeesi, mutta odotamme kuitenkin, että työskentelet myös säännöllisesti toimistollamme yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Työ saattaa sisältää satunnaista matkustamista, joka liittyy pääasiassa yksittäisiin oikeudenkäynteihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitusajankohdasta on mahdollista sopia tilanteesi mukaan. 

 

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja 3–5 vuoden ajalta työkokemusta kiinteistöjuridiikasta sekä riita-asioista. Hyödyt erityisesti urakka- ja korjausrakentamiseen liittyvästä osaamisesta, mutta emme edellytä sitä. Katsomme myös aiemman kokemuksen tuomioistuinlaitoksesta eduksi ja sillä on mahdollista kompensoida kiinteistöjuridista osaamistasi. Oikeudenkäyntiluvat ovat kuitenkin välttämätön edellytys tehtävän hoitamiselle. Työskentelet paljon asumiseen liittyvien toimeksiantojen parissa, joten edellytämme sinulta kykyä viestiä juridiikasta selkeästi sekä ymmärrettävästi. Tarvitset muutenkin uteliasta ja ihmisläheistä lähestymistapaa juridiikkaan sekä kykyä ymmärtää ja kohdata erilaisia ihmisiä. 

 

Odotamme sinulta 

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa 
 • 3–5 vuoden ajalta kertynyttä työkokemusta kiinteistöjuridiikasta sekä riita-asioista 
 • Oikeudenkäyntilupia 
 • Erinomaista suomen kielen taitoa 
 • Uteliasta ja ihmisläheistä lähestymistapaa juridiikkaan sekä kykyä ymmärtää ja kohdata erilaisia ihmisiä 

 

 Katsomme eduksi 

 • Suoritetun asianajotutkinnon 
 • Urakka- ja korjausrakentamiseen sekä ympäristö- ja insolvenssioikeuteen liittyvän osaamisen 
 • Kokemuksen tuomioistuinlaitoksesta 
 • Aiemman kokemuksen kouluttamisesta ja juridisten artikkelien tuottamisesta 
 • Valmiin asiakkuus- tai muun kiinteistöalan verkoston 

 

Mitä voit odottaa meiltä? 

Kaikkea toimintaamme ohjaavat missio ja visio, jotka suuntaavat meitä kohti asetettuja tavoitteita. Vahvuuksiimme kuuluvat asiantuntijuus, kattava palveluvalikoima ja erinomainen asiakaspalvelu. Toimintaamme ohjaa vahva ammattiylpeys ja olemme ylpeitä omasta sekä kollegoidemme vahvasta ammattitaidosta ja kyvystä auttaa asiakkaitamme.  

 • Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja työskentelemme pääosin toimistotyöajan puitteissa. Emme edellytä ilta- tai viikonlopputyötä satunnaisia kiireaikoja, yhtiökokouksia ja asiakastilaisuuksia lukuun ottamatta. 
 • Joustavan etätyömahdollisuuden avulla voimme huomioida yksilölliset työskentelymieltymykset. 
 • Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkan. Ensimmäisen vuoden ajalta maksamme takuupalkan ja myöhemmin palkkaus perustuu kiinteään peruspalkkaan sekä omaan liikevaihtoon perustuvaan tulospalkkioon. Saat lisäksi kuukausittaisen työmatkaedun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun.  

 

Tule mukaan tekemään kiinteistöjuridiikkaa suurella sydämellä! 

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään torstaina 29.2.2024. Arvioimme kaikki tehtävään saapuneet hakemukset ja esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanervan kanssa. 

 

Heräsikö sinulla kysymyksiä?  

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund kertoo mielellään lisää tehtävästä (050 5766 752, erica.holmlund@paragraaffi.fi)! 

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin. 

To apply for this job please visit paragraaffi.teamtailor.com.