Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

26.1.2024

Viimeinen hakupäivä

18.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

4500-6000 euroa kuukaudessa

Yrityksen osoite

Hämeenkatu 14, 05800 Hyvinkää

Yhteyshenkilö

Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki

puhelinnumero

050 5566 570

Sähköpostiosoite

sanna.noki@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Lammin Säästöpankki

Lammin Säästöpankki on vahva paikallinen asiantuntija, joka palvelee Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella ja on osa Säästöpankkiryhmää. Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta.

 Etsimme Lammin Säästöpankille aktiivista juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lammin Säästöpankki on vahva paikallinen asiantuntija, joka palvelee Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella ja on osa Säästöpankkiryhmää. Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. Lue lisää osoitteessa https://www.saastopankki.fi/fi-fi/pankit-ja-konttorit/lammin-saastopankki.

 

Näköalapaikka pankin monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin

Tehtävässä pääset työskentelemään osana osaavaa ja motivoinutta yhdeksän henkilön laajennettua johtoryhmää ja vastaat laajasti pankin lakiasioista. Tehtävässäsi tuet liiketoimintaa luotto- ja operatiivisten riskien hallinnassa, samalla osallistuen riskienhallinnan ja -valvonnan tehtäviin sekä ohjeistusten laatimiseen ja ylläpitoon. Vastaat myös viranomaisraportoinnista ja kirjallisista vastauksista reklamaatioihin. Pääset osallistumaan hallinnollisiin tehtäviin ja toimit isännistön sekä hallituksen sihteerinä. Työnkuvaa tullaan laajentamaan esihenkilörooliin, jossa saat alaisuuteesi pankin pienen ja tehokkaan lakitiimin. Lopullinen tehtävänkuva määritellään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työsi keskiössä:

 1. Liiketoiminnan tuki: Osallistut liiketoiminnan operatiivisten riskien hallintaan tarjoten asiantuntemusta ja ohjeistusta.
 2. Riskienhallinta ja -valvonta: Osallistut aktiivisesti riskienhallinnan ja -valvonnan tehtäviin, varmistaen pankin toiminnan turvallisuuden ja tehokkuuden.
 3. Ohjeistusten laatiminen ja ylläpito: Laadit ja ylläpidät tarvittavia ohjeistuksia varmistaaksesi oikeudellisen kehyksen noudattamisen.
 4. Viranomaisraportointi ja reklamaatiot: Vastaat viranomaisraportoinnista ja laadit kirjalliset vastaukset reklamaatioihin, varmistaen läpinäkyvyyden ja tehokkaan viestinnän.
 5. Hallinnolliset tehtävät: Osallistut hallinnollisiin tehtäviin ja toimit isännistön sekä hallituksen sihteerinä.
 6. Vastuuhenkilö: Toimit pankin lähi- ja sisäpiirivastaavana sekä tietosuojavastaavana, joka toimii pääasiallisena yhteyshenkilönä Säästöpankkien keskusyhteisöön. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä työskentelemään vastuullisessa ja monipuolisissa tehtävissä pankin näköalapaikalla. Urapolkumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tehtäväkenttääsi aina esihenkilötehtäviin asti. Pääset työskentelemään osana ihmisläheistä ja vastuullista organisaatiota, jonka toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kouluttamiseen sekä tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut. Voit työskennellä valintasi mukaan joko Hyvinkään tai Hämeenlinnan toimipisteissämme. Lisäksi tarjoamme sinulle laajan etätyömahdollisuuden. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Olet suorittanut oikeustieteellinen tutkinnon (OTM/OTK) ja sinulla on mielellään 2–5 vuotta juridista työkokemusta pankkiliiketoiminnasta. Sinulle on kertynyt osaamista sopimusoikeudellisista asioista ja omaat vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta

 • Oikeustieteellistä tutkintoa  
 • Mielellään 2–5 vuotta juridista työkokemusta pankkiliiketoiminnasta 
 • Sopimusoikeudellista osaamista 
 • Vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Erinomaista suomen kielen taitoa 

Katsomme eduksi 

 • Kokemuksen governance-asioista 
 • Suoritetun HHJ- tutkinnon 
 • Hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa 

Menestyt tehtävässä, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen sekä ihmisläheinen ja haluat tukea liiketoimintaamme parhaan mahdollisen hyödyn tarjoamiseksi asiakkaillemme. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta lisäksi kykyä johtaa omaa työtäsi ja hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia sekä asiayhteyksiä.

 

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Meillä pääset työskentelemään vastuullisessa roolissa pankkiliiketoiminnan monipuolisten tehtävien parissa. Tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia niin uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle kuin myös kokeneemmalle juristille. Pääset osaksi ihmisläheistä yrityskulttuuriamme, missä jokaista asiantuntijaa arvostetaan yksilönä. Meillä vallitsee mitatusti korkea työtyytyväisyys ja olemmekin useana vuonna peräkkäin saaneet Great Place To Work- sertifikaatin. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainon toteutumista ja tarjoamme asiantuntijoillemme aidosti joustavan tavan työskennellä haluamallaan tavalla. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut sisältäen henkilökunta-alennuksia pankkipalveluistamme.

Tarjoamme sinulle työsi ja hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita:

 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden työskennellä paikasta riippumatta 
 • 4500 € – 6000 € kuukaudessa 
 • Motivoituneen, kannustavan ja mukavan työyhteisön 
 • Laajat työsuhde-edut 

 

Kiinnostuitko?

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään 18.2.2024. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä jo hakuaikana. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Lammin Säästöpankin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki (050 5566 570, sanna.noki@paragraaffi.fi).

 

Edistämme Paragraaffilla työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.