Associate (Corporate and M&A)

Associate (Corporate and M&A)

Julkaisupäivä

12.2.2024

Viimeinen hakupäivä

26.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/

Yrityksen osoite

Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund

puhelinnumero

050 5766 752

Sähköpostiosoite

erica.holmlund@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja, joka operoi tällä hetkellä kuudessa maassa ja ylläpitää laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoa muiden alan toimistojen kanssa. Liiketoimintamme kattaa laajan kirjon oikeudenaloja, ja vuosikymmenten mittainen kokemuksemme liiketoimintajärjestelyistä sekä kansainvälisistä asioista tekee meistä luotettavan kumppanin niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaille.

Etsimme Asianajotoimisto Magnussonille Associatea Corporate and M&A -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja, joka operoi tällä hetkellä kuudessa maassa ja ylläpitää laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoa muiden alan toimistojen kanssa. Liiketoimintamme kattaa laajan kirjon oikeudenaloja, ja vuosikymmenten mittainen kokemuksemme liiketoimintajärjestelyistä sekä kansainvälisistä asioista tekee meistä luotettavan kumppanin niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaille.

Olemme ylpeitä siitä, että toimintaamme ohjaavat korkeat eettiset periaatteet, kuten rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tehokkuus ja avoimuus. Olemme myös ylpeitä siitä, että vuosittain meidät noteerataan alan kansainvälisissä hakemistoissa, kuten Legal 500:ssa ja Chambersissa. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa https://www.magnussonlaw.com 

 

Associate kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaajien joukkoon

Associatena työskentelet sekä kotimaisten että kansainvälisten yritysasiakkaidemme liikejuridisten toimeksiantojen parissa, jotka keskittyvät erityisesti yritysjärjestelyihin ja -kauppoihin sekä sopimus- ja yhtiöoikeuteen. Tehtävässä avustat transaktioissa sekä laadit ja arvioit liikejuridiikkaan liittyviä sopimuksia sekä tarjoat asiantuntemustasi yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä. Työskentelet monien eri toimialojen sopimusjuridisten kysymysten parissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi salassapito-, kilpailukielto-, ohjelmisto- ja lisenssisopimuksiin. Suuri osa asiakkaistamme toimii kansainvälisesti, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää kielitaitoasi.

Tiimissämme on yhteensä noin 35 asiantuntijaa, joista suurin osa työskentelee Helsingin toimistollamme. Työskentely eri tiimien kesken on olennainen osa toimintatapaamme, joten pääset työskentelemään yhteistyössä eri asiantuntijoidemme kanssa ratkaisten monipuolisia juridisia kysymyksiä. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Helsingin toimistollemme. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, mutta odotamme sinulta kuitenkin valmiutta säännölliseen työskentelyyn toimistollamme yhdessä muun tiimimme kanssa. Aloitusajankohta voidaan sopia tilanteesi mukaan, mutta toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja mielellään 1–4 vuoden ajalta valmistumisen jälkeistä työkokemusta transaktioista tai sopimus- ja yhtiöoikeudesta. Kokemuksesi voi olla peräisin esimerkiksi asianajotoimistosta tai in-house tehtävistä. Odotamme, että sinulla on vähintään vuoden verran relevanttia työkokemusta, mutta samalla voit olla myös työvuosiltasi kokeneempi. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, rohkeutta vastuunkantoon sekä valmiutta tiimityöskentelyyn. Työskentelet nopeatempoisessa ympäristössä, missä tarkkuus ja huolellisuus ovat avaintekijöitä.

Näitä odotamme sinulta

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa  
 • Mielellään 1–4 vuotta valmistumisen jälkeistä työkokemusta yrityskaupoista tai sopimus- ja yhtiöoikeudesta  
 • Erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti 
 • Oma-aloitteista työotetta, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä intoa kehittää omaa osaamista

Lisäksi hyödyt näistä

 • Oikeudellisesta osaamisesta esimerkiksi työoikeuden, tietosuojan tai immateriaali-, teknologia- ja kiinteistöoikeuden parista 
 • Suoritetusta asianajotutkinnosta 
 • Muusta kielitaidosta 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Haluamme tarjota sinulle kannustavan työympäristön, jossa työskennellään yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla seuraavia etuja: 

 • Kansainvälisen ympäristön ja monipuolisia sekä ammatillista kehittymistäsi tukevia työtehtäviä  
 • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä etätyömahdollisuuden 
 • Aidon työn ja vapaa-ajan tasapainon, joka konkreettisesti toteutuu käytännössä 
 • Kannustavan ja yhteisöllisen tiimin, jossa ympärillä olevia kollegoita tuetaan ja töitä tehdään yhdessä 
 • Juristiliiton palkkasuosituksia noudattelevan lähtöpalkan, joka määräytyy aiemman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella 

 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakujärjestelmäämme viimeistään 26.02.2024. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastatteluita sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä jo hakuaikana. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Asianajotoimisto Magnussonin kanssa, jotka on suunniteltu pidettäväksi maaliskuun puolessa välissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund (050 5766 752, erica.holmlund@paragraaffi.fi) sekä Asianajotoimisto Magnussonin Partner Elect Lilli Parbo (044 5194 316) 15.2. klo 15–16 ja 21.2. klo 10–11.

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.