Juristi riidanratkaisupraktiikkaan sekä transaktiopraktiikkaan

Juristi riidanratkaisupraktiikkaan sekä transaktiopraktiikkaan

Julkaisupäivä

31.5.2024

Viimeinen hakupäivä

14.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.merilampi.com/

Yrityksen osoite

Keskuskatu 7, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilöiden tiedot ja soittoajat ilmoitustekstissä.

 • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Merilampi

Toimistomme uuden strategian mukaisesti keskitymme Merilammella jatkossa erityisesti riidanratkaisuun ja transaktioihin. Tämän vuoksi haluamme kasvattaa näitä praktiikoita ja etsimmekin juristia molempiin praktiikoihin. Olemme kokeneiden asiantuntijoiden asianajotoimisto, jossa kulttuuriin kuuluu, että osakkaat ja muut kokeneet juristit ovat kiinteästi mukana toimeksiannoissa, ja tekevät töitä rinnakkain kokemusvuosiltaan nuorempien juristien kanssa. Näin nuoremmilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä omassa roolissaan.

Haluaisimmekin sinut nuorempi osaaja mukaan osaksi tiimiämme!

Lähetäthän meille kirjallisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.6.2024. Aloitamme sopiviksi katsomiemme henkilöiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Voit hakea paikkoja sähköpostitse rekrytointi@merilampi.com.

Juristi riidanratkaisupraktiikkaan

Avustamme asiakkaitamme monenlaisissa riita- ja rikosasioissa ja toimimme asiakkaidemme asiamiehinä yleisissä tuomioistuimissa ja välitysmenettelyissä. Tarjoamme asiakkaillemme myös strategista neuvonantoa riitojen ja konfliktien ennaltaehkäisyyn ja jo syntyneiden konfliktien hallintaan. Avustamme asiakkaitamme neuvotteluissa vastapuolen kanssa sekä sovittelumenettelyissä ja muissa vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä. Useat toimistomme riidanratkaisuasianajajista toimivat säännöllisesti myös välitystuomareina ja sovittelijoina.

Voisit sopia tiimiimme ja Merilammelle, jos:

 • sinulla on aito ja laaja-alainen kiinnostus riitojen ratkaisua kohtaan
 • sinulla on vähintään parin vuoden kokemus riidanratkaisujuristin työstä
 • haluat palvella jokaista asiakasta mahdollisimman hyvin ja löytää kuhunkin tilanteeseen asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun
 • haluat kehittää intohimoisesti omaa osaamistasi
 • viestit selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti, ja englanninkielentaitosi on erinomainen
 • olet mutkaton tiimipelaaja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä omien alojensa johtavien asiantuntijoiden seurassa ja opastuksessa vahvaksi ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään haastavien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa tiiviissä yhteistyössä osakkaidemme kanssa. Meillä nuoremmat ja kokeneemmat juristit tekevät työtä rinnakkain, mikä mahdollistaa paremman työssä kehittymisen ja oppimisen sekä takaa ammattitaidon siirtymisen eteenpäin. Meillä olet aidosti tärkeässä roolissa toimeksiantojen hoitamisessa.

Tiedustelut:

Riidanratkaisupraktiikan osakas Jussi Ikonen, 040 097 8281

Tavoitat minut parhaiten seuraavina ajankohtina: Ti 4.6. klo 10–11 sekä ke 12.6. klo 14–15.

Juristi transaktiopraktiikkaan

Transaktiopraktiikassamme pääset työskentelemään sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaidemme yritys- ja/tai kiinteistöjärjestelyihin liittyvien toimeksiantojen parissa. Osallistut Due Diligence -tarkastusten tekemiseen sekä laadit toimeksiantoihin liittyviä sopimuksia ja muita dokumentteja osaamisesi ja kokemuksesi mukaisessa laajuudessa. Lisäksi tehtävään valittu juristi osallistuu laajasti erilaisten kaupallisten sopimusten laadintaan, kommentointiin ja niitä koskeviin neuvotteluihin sekä yhtiöoikeudellisiin toimeksiantoihin.

Voisit sopia tiimiimme ja Merilammelle, jos:

 • olet vastavalmistunut tai sinulla on jo muutama vuosi kokemusta yritys- ja/tai kiinteistöjärjestelyistä, yhtiöoikeudesta ja/tai kaupallisten sopimusten laatimisesta ja neuvotteluista, joko asianajotoimistosta tai in-house juristina
 • olet sitoutunut oma-aloitteiseen, itsenäiseen ja tuloksekkaaseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa
 • sinua kiinnostaa asiakashankinta ja pidät myyntityöstä
 • olet kielitaitoinen ja erityisesti englanninkielentaitosi on erinomainen
 • olet kaupallisesti suuntautunut ja kehität intohimoisesti omaa osaamistasi
 • olet mutkaton tiimipelaaja

Tiedustelut: 

Transaktiopraktiikan osakas Tommi Elo, 040 580 3719

Tavoitat minut parhaiten seuraavina ajankohtina: Ti 4.6. klo 10–11 sekä ke 12.6. klo 14–15.

Merilampi yrityksenä

Merilammen juuret ovat yhtiöoikeudessa, joten meillä on hyvin kokonaisvaltainen näkemys liikejuridiikkaan, yritysten liiketoimintaan ja laajemminkin liike-elämään. Se auttaa meitä ennakoimaan tulevia tilanteita ja löytämään sellaiset ratkaisut, jotka parhaiten edistävät asiakkaidemme liiketoimintaa.

Meidät tunnetaan erityisesti yritys- ja kiinteistöjärjestelyistä ja riidanratkaisusta, mutta palvelumme kattavat vaativan liikejuridiikan koko kirjon, kuten kilpailu- ja EU- sekä työ- ja vero-oikeuden.

Merilampi on arvojohdettu yritys. Arvomme ovat ratkaisukeskeisyys, välittäminen, intohimo ja integriteetti. Ne ohjaavat kaikkea toimintaamme. Ne ohjaavat rekrytointejamme ja toimistomme kehittämistä. Ne auttavat meitä tekemään työssä eteen tulevia valintoja. Ne vievät meitä kohti visiotamme olla yksi arvostetuimmista, kiinnostavimmista ja relevanteimmista asianajopalveluiden tarjoajista.

Merilampi työnantajana

Uskomme, että hyvä asiakaskokemus lähtee hyvästä työntekijäkokemuksesta. Tämä on keskeinen osa kulttuuriamme. Rekrytoimme ammattilaisemme tarkoin ja pidämme heistä hyvää huolta.

Vahvaan asiaosaamiseen perustuva ratkaisukeskeisyys sekä välittämisen kulttuuri kulkevat meillä käsi kädessä. Välittäminen on keskeinen arvomme ja näkyy inhimillisenä toimintana, niin toimiston sisällä kuin asiakassuhteissa. Meillä työn ja yksityiselämän voi yhdistää ja ura ei tarkoita muusta elämästä luopumista. Olemme asianajotoimisto, joka ymmärtää elämää – niin liike-elämää kuin erilaisia ihmisiä.

Uskomme, että monimuotoisuus tuo laaja-alaisuutta ajatteluun, keskusteluun ja päätöksentekoon. Siksi kiinnitämme huomiota henkilöstömme monimuotoisuuteen ja tasa-arvoiseen kohteluun niin rekrytointiprosesseissa kuin toimiston käytännön arjessa. Esimerkillä johtaminen on tässä suuressa roolissa.