Varainhoidon lakimies (määräaikainen)

Varainhoidon lakimies (määräaikainen)

Julkaisupäivä

29.3.2024

Viimeinen hakupäivä

17.4.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://Nordea.com
  • Hakemus sulkeutunut

Nordea Bank ABP

Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years.

Job ID: 23333

#varallisuudenhoito #lakimies #yhdessä #huipputiimi
Haluaisitko kehittyä ja kasvaa kokonaisvarallisuuden hoidon sekä perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijaksi? Haemme varainhoidon lakimiestä tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisen ja laadukkaan varainhoidon lisäksi asiantuntevaa lakipalvelua huippuasiantuntijoitamme hyödyntäen sekä etäkanavissa että fyysisissä tapaamisissa. Tämä on määräaikainen tehtävä 31.1.2025 asti.

Nordeassa olet mukana tukemassa yksittäisiä ihmisiä, perheitä, pieniä startup-yrityksiä, suuryrityksiä ja yhteisöjä. Tulet huomaamaan, että valinnoillamme – suurilla ja pienillä – on merkitystä. Tarvitsemme sinun taitojasi, intoasi palvella asiakkaitamme ja ainutlaatuista taustaasi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja. Kun tulet joukkoomme, pääset hyvään seuraan ja saat runsaasti mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä sekä jättää jälkesi johonkin suurempaan.

Tietoa tehtävästä

Tervetuloa osaksi osaavaa, iloista ja huumorintajuista Personal Banking Legal Advisory -tiimiä! Luomme arvoa asiakkaillemme tarjoamalla yhdessä varainhoitajatiimin kanssa laadukasta kokonaisvarallisuuden hoitoa. Varainhoidon lakimiehen tehtävässä sinulla on tärkeä rooli varainhoitajatiimin juridiikan ammattilaisena auttaa asiakkaitamme perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä niihin liitännäisissä kysymyksissä. Onnistumisesi edellytyksenä on toimivan yhteistyöverkoston rakentaminen kaikkien sidosryhmiesi kanssa ja aito kiinnostus myös sijoitusasioita kohtaan.

Premium Banking on kokonaisvaltainen varainhoidon palvelu, jossa autamme asiakkaitamme vaurastumaan tarjoamalla heille pitkäaikaista ja kokonaisvaltaista varainhoitoa. Varainhoidon lakimiehen vastuualueeseen kuuluvat erityisesti varallisuussuunnitelmien ja perhe- ja perintöoikeudellisten asiakirjojen laatiminen sekä kuolinpesäasiat.

Sinun tehtäväsi:

Asiakastapaamiset, sekä kasvotusten että verkossa
Tunnistaa ja löytää asiakkaan tarpeet elämän eri käännekohdissa
Tarjota vaativia lainopillisia palveluita Premium Banking -asiakkaille
Laatia lainopillisia asiakirjoja esim. avioehto, testamentti, edunvalvontavaltakirja, perukirja ja perinnönjakokirja
Tuottaa erinomaista asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa tuottoja
Esiintyä asiakastilaisuuksissa alasi asiantuntijana
Mahdollisuus liikkua lähitoimipisteissä
Pääset mukaan Legal Advisory -yksikköön, jossa olet varainhoidon edelläkävijä ja lisäksi pääset kehittämään sekä itseäsi että toimintaamme asiakkaiden parhaaksi. Työpaikkasi sijaitsee Kuopiossa ja sinulla on valmius palvella asiakkaitamme eri toimipisteessämme kuten Iisalmessa ja Varkaudessa.
Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä arvot ohjaavat meitä tekemään parhaamme – toivomme sinun jakavan arvot kanssamme.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta asiakaspalvelusta
Sinulla on vahva halu saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi
Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille
Kokemuksestasi ja taustastasi:

Oikeustieteen maisterin tutkinto
Sinulla on erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi
Olet suorittanut sijoituspalvelu- ja sijoitusneuvojatutkinnon (APV1) tai sinulla on valmius suorittaa se mahdollisimman pian
Työkokemus lakiasioista, erityisesti perhe- ja perintöoikeuteen liittyen on eduksi
Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Seuraavat vaiheet

Lähetä hakemuksesi 17/04/2024 mennessä. Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä Maria Kristiina Martiskainen.

Me Nordeassa uskomme tasa-arvoon ja arvostamme monimuotoisuutta. Henkilöstön erilaiset taustat, ominaisuudet, kokemukset ja ajattelutavat auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme ja yhteiskuntaa entistä paremmin. Tule siis sellaisena kuin olet.