Varainhoidon lakimies, Tampere/Hämeenlinna

Varainhoidon lakimies, Tampere/Hämeenlinna

Julkaisupäivä

26.4.2024

Viimeinen hakupäivä

21.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yhteyshenkilö

Jaana Markkula

puhelinnumero

+358 50 541 3256

Sähköpostiosoite

jaana.markkula@nordea.fi

Nordea Bank Abp

Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations - and we have done that for 200 years.

Job ID: 23594 

#varallisuudenhoito #juristi #yhdessä #huipputiimi

Haluaisitko kehittyä ja kasvaa kokonaisvarallisuuden hoidon sekä perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijaksi? Haemme varainhoidon lakimiestä tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisen ja laadukkaan varainhoidon lisäksi asiantuntevaa lakipalvelua huippuasiantuntijoitamme hyödyntäen sekä etäkanavissa että fyysisissä tapaamisissa.

Nordeassa olet mukana tukemassa yksittäisiä ihmisiä, perheitä, pieniä startup-yrityksiä, suuryrityksiä ja yhteisöjä. Tulet huomaamaan, että valinnoillamme – suurilla ja pienillä – on merkitystä. Tarvitsemme sinun taitojasi, intoasi palvella asiakkaitamme ja ainutlaatuista taustaasi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja. Kun tulet joukkoomme, pääset hyvään seuraan ja saat runsaasti mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä sekä jättää jälkesi johonkin suurempaan.

Tietoa tehtävästä

Tervetuloa osaksi osaavaa, iloista ja huumorintajuista Personal Banking Legal Advisory -tiimiä! Luomme arvoa asiakkaillemme tarjoamalla yhdessä varainhoitajatiimin kanssa laadukasta kokonaisvarallisuuden hoitoa. Varainhoidon lakimiehen tehtävässä sinulla on tärkeä rooli varainhoitajatiimin juridiikan ammattilaisena auttaa asiakkaitamme perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä niihin liitännäisissä kysymyksissä. Onnistumisesi edellytyksenä on toimivan yhteistyöverkoston rakentaminen kaikkien sidosryhmiesi kanssa ja aito kiinnostus myös sijoitusasioita kohtaan.

Premium Banking on kokonaisvaltainen varainhoidon palvelu, jossa autamme asiakkaitamme vaurastumaan tarjoamalla heille pitkäaikaista ja kokonaisvaltaista varainhoitoa. Varainhoidon lakimiehen vastuualueeseen kuuluvat erityisesti varallisuussuunnitelmien ja perhe- ja perintöoikeudellisten asiakirjojen laatiminen sekä kuolinpesäasiat.

Sinun tehtäväsi:

 • Asiakastapaamiset, sekä kasvotusten että verkossa
 • Tunnistaa ja löytää asiakkaan tarpeet elämän eri käännekohdissa
 • Tarjota vaativia lainopillisia palveluita Premium Banking -asiakkaille
 • Laatia lainopillisia asiakirjoja esim. avioehto, testamentti, edunvalvontavaltakirja, perukirja ja perinnönjakokirja
 • Tuottaa erinomaista asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa tuottoja
 • Esiintyä asiakastilaisuuksissa alasi asiantuntijana

Pääset mukaan Legal Advisory -yksikköön, jossa olet varainhoidon edelläkävijä ja lisäksi pääset kehittämään sekä itseäsi että toimintaamme asiakkaiden parhaaksi. Työpaikkasi sijaitsee Tampereella ja Hämeenlinnassa. Lisäksi sinulla on valmius palvella asiakkaitamme myös muissa alueen toimipisteessä.

Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä arvot ohjaavat meitä tekemään parhaamme – toivomme sinun jakavan arvot kanssamme.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

 • Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta asiakaspalvelusta
 • Sinulla on vahva halu saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi
 • Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille

Kokemuksestasi ja taustastasi: 

 • Oikeustieteen maisterin tutkinto
 • Sinulla on erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi
 • Olet suorittanut sijoituspalvelu- ja sijoitusneuvojatutkinnon (APV1) tai sinulla on valmius suorittaa se mahdollisimman pian
 • Vähintään 1 – 2 vuoden työkokemus perhe- ja perintöoikeudest

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Seuraavat vaiheet

Lähetä hakemuksesi 21/05/2024 mennessä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä Jaana Markkulaan puh. +358 50 541 3256 tai sähköposti jaana.markkula@nordea.fi.

Me Nordeassa uskomme tasa-arvoon ja arvostamme monimuotoisuutta. Henkilöstön erilaiset taustat, ominaisuudet, kokemukset ja ajattelutavat auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme ja yhteiskuntaa entistä paremmin. Tule siis sellaisena kuin olet.

To apply for this job please visit careers.nordea.com.