Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

2.2.2024

Viimeinen hakupäivä

18.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://norralaw.fi

Yrityksen osoite

Kauppurienkatu 12 A, 90100 Oulu

Yhteyshenkilö

Minna Pyyhtiä

puhelinnumero

0456383281

Sähköpostiosoite

minna.pyyhtia@norralaw.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Norra Oy

Etsimme tiimiimme juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Norra on yksi Pohjois-Suomen suurimmista asianajotoimistoista, jonka palvelut kattavat kaikki keskeiset liikejuridiikan osa-alueet. Ydinosaamistamme ovat riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit, kiinteistöt ja rakentaminen, yrityskaupat ja -järjestelyt, ympäristö, infra ja energia, työoikeus sekä yrityssaneeraukset ja konkurssit.

 

Juristi monipuolisiin liikejuridiikan toimeksiantoihin

Norralla tehtävänkuvasi tulee olemaan monipuolinen sisältäen laaja-alaisesti liikejuridiikan toimeksiantoihin liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuvaan pääsee itse vaikuttamaan ja se voidaan määritellä valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työpäiväsi tulevat sisältämään tehtäviä vähintään kahdesta seuraavasta osa-alueesta:

 • laajat sopimuskokonaisuudet ja sopimusten laadinta
 • konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyt sekä yritysten tervehdyttäminen
 • yritysjärjestelyt, yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset
 • yhtiöoikeus ja corporate advisory
 • pääomasijoitukset ja rahoitus
 • riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit

Hoidat toimeksiantoja pääsääntöisesti itsenäisesti vastuullisen osakkaan tuella osana tiimiä. Norralaisena pääset osaksi asiantuntevaa ja dynaamista joukkoa, jonka kilpailuvaltteja ovat laatu, osaaminen, luotettavuus ja joustavuus. Toiminnan keskiössä on asiakkaan liiketoiminnan tukeminen kaikissa tilanteissa yritystoiminnan eri vaiheissa.

Ketä etsimme?

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai kokemusta jo hankkinut juristi.  Katsomme eduksi, mikäli sinulla on relevanttia työkokemusta yhdeltä tai useammalta edellä mainitulta osa-alueelta. Arvostamme korkeaa motivaatiota, tarkkaa ja huolellista työotetta, sekä aktiivista asennetta toimeksiantojen hoidossa.

Hakijoilta edellytetään

 • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM)
 • Erinomaista suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi

 • Aiemman relevantin työkokemuksen
 • Asianajotutkinnon ja/tai oikeudenkäyntiosaamisen
 • Erinomaisen englannin kielen taidon
 • Muun kielitaidon

Meille tärkeintä on hakijan aito kiinnostus työhön ja halu oppia uutta. Olennaista on, että sinulla on intoa kehittää osaamistasi, valmiutta ottaa vastuuta ja halu auttaa muitakin tekemään parhaansa. Muut taidot jalostuvat tulevan työkokemuksen kautta.

Juristiksi Norralle?

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden sinulle, joka haluat kehittyä monipuolisten ja laajojen toimeksiantojen parissa rennon ja kannustavan työporukan kanssa. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät edut. Toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustassa, kauppakortteli Pekurissa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen minna.pyyhtia(at)norralaw.fi viimeistään 18.2.2024. Lisätietoja norralaisista ja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Minna Pyyhtiä (045 6383 281, minna.pyyhtia(at)norralaw.fi).

Lue lisää meistä osoitteessa https://norralaw.fi/