Tietosuoja-asiantuntija

Tietosuoja-asiantuntija

Julkaisupäivä

20.5.2024

Viimeinen hakupäivä

17.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Palkkaus

ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi

Yrityksen verkkosivut

https://privaon.com

Yrityksen osoite

Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo

Yhteyshenkilö

Heidi Mikkonen

puhelinnumero

+358 44 557 2788

Sähköpostiosoite

info@privaon.com

Privaon Oy

Privaon on kansainvälisesti tunnustettu, ketterä tietosuoja-alan ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys.

Privaon on kansainvälisesti tunnustettu, ketterä tietosuoja-alan ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Autamme tietosuojavastaavia onnistumaan tehtävässään ja organisaatioita tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä. Keskeisiä palveluitamme ovat tietosuojavastaava palveluna (DPOaaS), DPO365 -ohjelmisto tietosuojan suunnitteluun, hallinnointiin, raportointiin ja vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen ja tietosuojan koulutusohjelma DPO Akatemia.

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi tietosuojan asiantuntijaa

Tarjoamme sinulle tietosuoja-alan eturivin paikan, kiinnostavia asiakkuuksia ja asiantuntevat kollegat. Meillä pääset työskentelemään eri kokoisten, kansallisten ja kansainvälisten asiakkuuksien parissa yhdessä tiimisi kanssa. Toimit asiakkuuksissa joko vetovastuullisena tai tiimin jäsenenä. Suunnittelet, toteutat ja kehität asiakkaiden palveluiden, tuotteiden sekä prosessien tietosuojaa. Etsit ja autat asiakkaitamme löytämään liiketoimintalähtöisiä, kilpailuetua tuovia ratkaisuja, jotka täyttävät tietosuojaa koskevat lakisääteiset vaatimukset. Tietosuojan asiantuntijana osaat esittää asiakkaalle paikoin mutkikkaat tietosuojavaatimukset selkeästi ja ymmärrettävästi.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on:

 • Aitoa kiinnostusta tietosuoja-asioihin
 • Työkokemusta tietosuoja-alan tehtävistä
 • Asiakaslähtöinen työote
 • Korkeakoulututkinto esim. oikeus- tai yhteiskuntatieteiden, kauppatieteiden tai tekniikan alalta
 • Suomen ja englannin kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito
 • Erinomaiset yhteistyö- ja projektinhallintataidot
 • Osaamista ja halua olla mukana kehittämässä tietosuojapalveluita
 • Getting things done -asenne: olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja tartut toimeen ripeästi

Luemme eduksi:

 • CIPP/E, CIPM ja/tai CIPT-sertifikaatit
 • Ymmärryksen ja käytännön osaamisen joltakin tietosuojan erityisalueelta, data-analytiikasta tai tietoturvasta.
 • Arvostamme osaamista ja ymmärrystä mm. julkisen sektorin tietosuojan erityispiirteistä (esim.  hallinto-oikeus, sotelainsäädäntö, hankintalaki, opetukseen- ja varhaiskasvatukseen liittyvä lainsäädäntö ja/ tai julkisuuslaki ovat sinulle tuttuja)
 • Muun kielitaidon

Kasvuyrityksenä tarjoamme sinulle dynaamisen toimintaympäristön, jossa sinun työpanoksellasi ja kehitysideoillasi on merkitystä. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet, lounas- ja virkistysedut sekä pääset osallistumaan hauskoihin, yhteisiin tapahtumiin. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa Panorama Towerissa loistavien kulkuyhteyksien päässä.

Hae meille asiantuntijaksi viimeistään 17.6.2024 klo 23:59 mennessä. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollinen aloitusajankohta. Huomaathan, että voimme pyytää sinut haastatteluun ja edetä hakuprosessissa ennen hakuajan päättymistä. Lisäksi pyydämme hakijoita ystävällisesti huomioimaan, että valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys työn luonteesta johtuen. Mikäli haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, soita 044 557 2788 / Heidi Mikkonen.

Hae työpaikkaa linkin kautta: privaon.rekrytointi.com.