TYÖMARKKINA-ASIANTUNTIJA

TYÖMARKKINA-ASIANTUNTIJA

Julkaisupäivä

23.5.2024

Viimeinen hakupäivä

7.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.etl.fi

Yrityksen osoite

PL 115, (Pasilankatu 2), 00241 Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Somer

puhelinnumero

050 345 2134

Sähköpostiosoite

anne.somer@etl.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Elintarviketeollisuusliitto ry

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima.

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia koko Suomeen.

Toimintamme piirissä olevat noin 600 yritystä kattavat kaikki elintarviketeollisuuden toimialat ja elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa lähes kokonaan.

Elintarviketeollisuus on Suomessa kolmanneksi suurin teollinen toimiala, joka työllistää 40 000 henkeä. Koko ruoka-ala (alkutuotanto, elintarviketeollisuus, päivittäistavarakauppa ja ruokapalvelut) työllistää yhteensä 340 000 henkeä.

Haemme

TYÖMARKKINA-ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävääsi kuuluvat jäsenyritysten työsuhdeneuvonta ja kouluttaminen työoikeudellisissa asioissa sekä työelämään liittyvien asioiden kehittäminen. Mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan pääset tarvittaessa osallistumaan työehtosopimusneuvotteluihin sekä hoitamaan oikeudenkäyntejä.

Odotamme sinulta:

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa tai pitkälle edenneitä juristin opintoja
  • Työlainsäädännön osaamista sekä vahvaa kiinnostusta työlainsäädännön osaamisen vahvistamiseen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä
  • Neuvottelu- ja esiintymistaitoja
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta

Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan sekä innostavan ja merkityksellisen työn, jossa olet vahvasti tukemassa jäsenyritystemme menestymistä. Ammattitaitoinen työyhteisömme tarjoaa vahvan tuen työssä onnistumiseen.

Työsuhde on määräaikainen ja sen arvioidaan kestävän syksyn 2024 – kesän 2025 välisen ajan. Tarkemmat alkamis- ja päättymisajankohdat sovitaan tarkemmin hakijan toiveiden ja työnantajan tarpeiden mukaan.

Haluatko tietää lisää?

 

Johtaja Anne Somer on tavoitettavissa mahdollisia kyselyjä varten maanantaina 27.5. klo 14.30–15.30 ja tiistaina 28.5. klo 13.00–14.00 puhelinnumerossa 050 345 2134.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa jo tänään, kuitenkin viimeistään 7.6.2024 osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi.

Elintarviketeollisuusliitto ry
PL 115 (Pasilankatu 2)
00241 Helsinki
puh. 09 148 871
www.etl.fi