Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

13.5.2024

Viimeinen hakupäivä

24.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://pohjanmaanhyvinvointi.fi/

Yrityksen osoite

Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Yhteyshenkilö

Johtava lakimies Tuula Hartman

puhelinnumero

040 183 8410

Sähköpostiosoite

tuula.hartman@ovph.fi

Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa.

Arbetsbeskrivning på svenska: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/jurist-osterbottens-valfardsomrade-ovph-16-21-24/?&limit=24

 

Juristina työskentelet Pohjanmaan hyvinvointialueen monipuolisissa yleishallinnon tehtävissä osana oikeudellisista palveluista vastaavaa nelihenkistä juristitiimiä, minkä lisäksi teet tiivistä yhteistyötä muiden hallinnon asiantuntijoiden kanssa.

Työsi keskiössä on hallintojuridiikka, jonka lisäksi vastuualueisiisi on suunniteltu kuuluvan pelastuslaitoksen toimialan, tietosuojan sekä valvonnan ja laadun tulosalueen juridisena tukena toimiminen. Virka on uusi, ja otamme työnkuvaasi rakentaessa huomioon myös aikaisemman kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteesi.

Päivittäiseen työhösi kuuluu hyvinvointialueen henkilökunnan neuvominen erilaisissa juridisissa asioissa, sekä vastaaminen sähköpostilla ja puhelimitse saapuviin, vastuualueisiisi liittyviin sisäisiin palvelupyyntöihin ja yhteydenottoihin. Toimit toimielinten sihteerinä ja vastaat kokouksiin liittyvien materiaalien valmistelemisesta sekä pöytäkirjojen laatimisesta. Lisäksi laadit erilaisia selvityksiä ja asiakirjoja ja koulutat organisaatiota yleisissä juridisissa asioissa. Tarvittaessa työhösi voi sisältyä myös hyvinvointialueen edustamista tuomioistuimissa ja muissa viranomaisissa.

Ympärilläsi on avoin ja viihtyisä työyhteisö, sekä asiantuntevan tiimin tuki sparrailuun ja ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työssäsi syventymään hyvinvointialueen toimintaan sekä tekemään aidosti merkityksellistä ja ihmislähtöistä työtä. Työn sijoituspaikkana on ensisijaisesti Vaasa. Käytössä on hybridimalli, joka mahdollistaa etänä työskentelyn noin kolmena päivänä viikossa tuoden joustavuutta arkeesi. Ensimmäisinä viikkoina toivomme kuitenkin pääasiallista läsnäoloa toimistolla.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto (OTM/OTK) sekä hyvä suullinen ja kirjallinen taito molemmissa kotimaisissa kielissä. Työnkuvaa voidaan muokata taustasi ja osaamisesi mukaan, ja se sopii erinomaisesti sekä pari vuotta työelämässä olleille että kokeneemmillekin juristeille. Olet voinut kerryttää aikaisempaa kokemusta esimerkiksi Aluehallintoviranomaisessa, tuomioistuimessa tai muissa julkisen sektorin toimijoissa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta sekä hallintolain, julkisuuslain ja tietosuojaan liittyvän juridiikan osaamista, ja kykyä oikeudelliseen tiedonhakuun. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisen sektorin yleishallinnon juridiikasta ja oikeudenkäyntien hoitamisesta, perehtyneisyyttä viran eri vastuualueisiin sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kokemusta ja alan lainsäädännön tuntemusta.

Menestyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli itsenäinen työskentely ja oman työn johtaminen on sinulle luontaista, olet oma-aloitteinen ja joustava. Tiimisi lisäksi teet päivittäin yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa, mikä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tarkastella asioita useasta eri näkökulmasta. Arvostamme lisäksi aktiivista otetta oman työsi kehittämiseen.

Tarjoamme työsi, hyvinvointisi ja ammatillisen kehittymisesi tueksi seuraavia asioita:

  • Monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän, jossa jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa uusia
    haasteita.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä kehittää osaamistasi erilaisin koulutuksin
    työnantajan tukemana.
  • Mukavat kollegat sekä kaksikielisen, eri alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön.
  • Joustavan etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun, tyky-toimintaa sekä kahvit ja teet talon puolesta.
  • HyvTES:n mukaisen palkkauksen.

Juristi palkataan kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Viran hoito alkaa sopimuksen mukaan.

Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Oikeustieteen maisteri tai vastaava aikaisempi ylempi korkeakoulututkinto.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: HyvTes:n mukaan
Työavain: OVPH-16-21-24

Lisätiedot:
Johtava lakimies Tuula Hartman
puh. 040-183 8410, etunimi.sukunimi@ovph.fi
(Yhteydenotot puhelimitse seuraavina ajankohtina:
ke 15.5.2024 klo 10-11
pe 17.5.2024 klo 9.30-10.30
ke 22.5.2024 klo 13-14)

 

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.