Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

2.5.2024

Viimeinen hakupäivä

20.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.senaatti.fi

Yrityksen osoite

Lintulahdenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Yhteyshenkilö

Lakiasiainpäällikkö Tuula Kunnas

puhelinnumero

040 555 2140

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani.

Senaatti-konsernin yhteisissä palveluissa toimiva Lakiasiat-yksikkö kaipaa ammattitaitoasi osaksi liiketoiminnan tukea. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

Mitä tarjoamme Sinulle

Senaatti on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani, jonka portfolio on monimuotoisuudessaan vertaansa vailla. Meillä työskentelet yhtä lailla toimistojen, keskiaikaisten linnojen kuin vaikkapa kriisinhallintaoperaatioiden tukikohtien tai laboratorioiden parissa.

Kokeilemme jatkuvasti uusia innovaatioita ja meillä on merkittävä rooli koko kiinteistöalan kehittäjänä sekä valtion vastuullisuutta, turvallisuusympäristöä ja toimintaa koskevien päätösten toimeenpanijana.
Olemme Suomen innostavimmat – työpaikat henkilöstötutkimuksessa yksi parhaimpiin tuloksiin yltäneistä suomalaisorganisaatioista. Senaatissa työtäsi tukeekin suuri joukko maan johtavia kiinteistöalan asiantuntijoita. Tule kanssamme kehittymään ja kehittämään.

Sykkiikö sydämesi rakennetulle ympäristölle? Erinomaista, sillä haemme kiinteistöalasta kiinnostunutta juristia! Tehtäviisi kuuluvat muun muassa Senaatti-konsernin vuokraus- ja palveluliiketoiminnan laaja-alainen juridinen tukeminen ja kiinteistötransaktioiden juridinen tuki. Tehtävänkuvaa voidaan myös kehittää kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Työsi on pääasiassa itsenäistä, mutta sparrausapua on saatavilla, sillä toimit osana usean juristin innostavaa ja rentoa tiimiä. Tuet konsernin sisäisiä asiakkaita sopimusoikeuden asiantuntijana, laadit ja kommentoit sopimuksia ja osallistut tarvittaessa neuvotteluihin sopimuskumppaniemme kanssa. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten kiinteistöalan hankkeiden parissa.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä moderneissa toimitiloissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ensisijaisesti toimipaikkasi olisi Helsingissä (toimipiste voi kuitenkin toiveesi mukaan sijaita myös muussa Senaatin toimipisteessä). Meillä on mahdollista tehdä joustavasti etä- ja läsnätyötä.

Työsuhde on määräaikainen (sijaisuus, määräaikaisuus 1.9.2024-30.9.2025).

Hae meille juristiksi, jos sinulla on

  • oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava oikeudellisen koulutuksen sisältävä yliopistotasoinen tutkinto
  • erinomaiset yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • aiempaa juridista työkokemusta
  • kokemusta kiinteistöalalta tai aito kiinnostus kiinteistöalaan.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää myös hyvää analysointikykyä, liiketoiminnan ymmärrystä sekä kykyä aikaansaavaan ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn. Arvostamme innostunutta asennetta ja halua oppia uutta.

Arvostamme

Tehtävässä onnistumiseksi on hyötyä aiemmasta työskentelystä esimerkiksi kiinteistöalan yrityksessä tai asianajotoimistossa vuokraus- ja palveluliiketoiminnan tai kiinteistökauppojen sopimusten parissa. Monipuolinen sopimusjuridiikan ja velvoiteoikeuden tuntemus on eduksi.

Valintaprosessimme

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä. Hakemusten vastaanottamisen jälkeen järjestetään valittujen henkilöiden haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit (käytetään toimihenkilö- ja esimiesrekrytoinneissa), joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat juristi Tomi Flink, p. 040 121 7112 (soittoaika ma 13.5. klo 10-12) ja lakiasiainpäällikkö Tuula Kunnas, p. 040 555 2140 (soittoaika ke 15.5. klo 10.30-11.30).

To apply for this job please visit www.senaatti.fi.