Juristi

Juristi

Julkaisupäivä

11.6.2024

Viimeinen hakupäivä

25.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.titanium.fi/

Yrityksen osoite

Aleksanterinkatu 48 B, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund

puhelinnumero

050 5766 752

Sähköpostiosoite

erica.holmlund@paragraaffi.fi

Titanium Oyj

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen.

Etsimme nyt Titaniumille finanssialaan perehtynyttä juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titaniumin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Titanium Oyj:n tytäryhtiöillä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoitusrahastotoiminnan, vaihtoehtorahastojen hoitajan, omaisuudenhoidon, vakuutusedustuksen, sijoitusneuvonnan sekä toimeksiantojen välittämisen toimilupa.

Tarjoamme joka päivä korkealaatuisia varainhoidon tuotteita ja palveluita, asiakasta varten ja asiakkaan taloudelliseksi hyödyksi. Tuotamme palvelumme vastuullisesti ja ne syntyvät huolellisen ja innovatiivisen kehittämisen tuloksena. Arvomme intohimo, ammattitaito, luottamus ja pitkäjänteisyys ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa https://www.titanium.fi/.

 

Finanssialaan perehtynyt liiketoimintalähtöinen juristi

Päivittäisessä työssäsi toimit liiketoiminnan juridisena tukena rahastoihin, sijoituksiin ja vakuutuksiin liittyvissä asioissa. Seuraat keskeisten sääntelyalueiden kehittymistä ja vastaat niihin liittyvien toimenpiteiden toteuttamisesta sekä muun henkilöstön kouluttamisesta. Lisäksi laadit ja päivität sisäisiä ohjeita ja toimintamalleja vastuualueesi puitteissa sekä osallistut compliance -liitännäisiin toimintoihin ja tarkastuksiin. Osallistut myös tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja vastaat erilaisten sopimusten kommentoinnista, laatimisesta ja neuvotteluista. Tehtävää on mahdollista mukauttaa mielenkiinnon kohteidesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Uskomme vahvasti urakehityksen tukemiseen ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä vaikuttaa omaan työnkuvaasi, jota voidaan mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan laajentaa. Tehtävässä tukenasi on laki- ja compliance -tiimin lisäksi matalahierarkinen ja yhteisöllinen työyhteisö, jossa saat aidosti vastuuta ja jossa sinuun luotetaan.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta halutessasi voit työskennellä myös osittain etänä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian kesän jälkeen.

 

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja työkokemusta finanssialalta vähintään 3–5 vuoden ajalta. Finanssialaan liittyvä sääntely on sinulle tuttua ja lähestyt juridisia kysymyksiä liiketoimintalähtöisesti sekä ratkaisukeskeisesti. Tehtävän kannalta keskeisiä säädöksiä ovat erityisesti AIFMD, UCITS, MiFID (II) ja MiFIR sekä AML, IDD ja ESG. Finanssialan osaamisen lisäksi arvostamme myös yleistä sopimusoikeudellista osaamista.

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteellistä loppututkintoa  
  • Vähintään 3–5 vuotta työkokemusta finanssialaan liittyvästä sääntelystä 
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 
  • Liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä proaktiivista työotetta 

Katsomme eduksi

  • Yleisen sopimusoikeudellisen osaamisen 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Pääset osaksi innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöämme, jossa saat työskennellä monipuolisten juridisten tehtävien parissa ja olla mukana mahdollistamassa liiketoimintaamme. Saat mahdollisuuden hyödyntää kertynyttä kokemustasi, laajentaa osaamistasi ja rakentaa omaa urapolkuasi finanssialalla.

  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja aidosti vaikuttaa omaan työnkuvaasi. 
  • Yhteisöllisen työympäristön, jossa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa. Arvostamme jokaisen osaamista ja työpanosta, joten meillä saat vastuuta ja sinuun luotetaan. 
  • Osaamisen kehittäminen on meille tärkeää. Ylläpidämme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti erilaisten koulutusten ja oppimismahdollisuuksien avulla. Haluamme varmistaa, että sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot menestyäksesi työssäsi.
  • Työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä hybridimallilla, mikä auttaa ylläpitämään tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme myös käyttöösi lounas-, liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedut. 

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään tiistaina 25.6.2024. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja järjestämme esihaastatteluita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Esihaastattelujen perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Titaniumin kanssa, jotka on suunniteltu pidettäväksi heinäkuun toisella viikolla. Kärkihakijoille suoritamme osana rekrytointiprosessia hakijaystävälliset, verkossa tehtävät henkilöarvioinnit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Talent Consultant, Business Unit Lead Erica Holmlund (erica.holmlund@paragraaffi.fi, 050 5766 752).

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin. 

Hae työpaikkaa linkin kautta: paragraaffi.teamtailor.com.