Compliance Specialist

Compliance Specialist

Julkaisupäivä

10.5.2024

Viimeinen hakupäivä

26.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen osoite

Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa

Yhteyshenkilö

Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki

puhelinnumero

050 5566 570

Sähköpostiosoite

sanna.noki@paragraaffi.fi

Toyota Finance Finland Oy

Toyota Finance Finland Oy on osa globaalia Toyota Financial Services ryhmittymää ja tarjoaa rahoituspalveluita Toyota ja Lexus -autojen hankintaan Suomessa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Toyota Finance Finland Oy:lle Compliance Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Toyota Finance Finland Oy on osa globaalia Toyota Financial Services ryhmittymää ja tarjoaa rahoituspalveluita Toyota ja Lexus -autojen hankintaan Suomessa. Toyota Finance Finland Oy tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille erilaisia rahoitustuotteita kuten osamaksu- ja leasingrahoitusta sekä erilaisia palvelutuotteita auton ylläpitoon. Toyota Finance Finland Oy tekee myös tiivistä yhteistyötä Toyota-jälleenmyyjien kanssa.

Compliance Specialist vastuullisiin ja monipuolisiin tehtäviin

Compliance Specialistin työ pitää sisällään compliance toiminnon kehittämistä, alaan liittyvän viranomaisohjeistusten ja lainsäädännön seurantaa, henkilökunnan kouluttamista sekä riskiarvioiden ja muiden dokumenttien ylläpitoa ja päivittämistä. Compliance-toiminnon kehittäminen painottuu työssä hyvin operatiiviselle hands on -tasolle, jota tehdään yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Tehtävään valittavalla henkilöllä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen compliance prosessien ja riskienhallinnan kehittämiseen.

Tehtävääsi kuuluvat seuraavat keskeiset osa-alueet:

1. Compliance-toiminnon koordinointi ja kehittäminen: Otat vastuuta compliance-toiminnoistamme ohjaten ja kehittäen niitä. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa varmistaaksesi compliance-toiminnon tehokkaan integraation organisaatioon.

2. Sääntelyn kokonaisvaltainen seuraaminen: Seuraat alan viranomaisohjeistuksia ja lainsäädäntöä koskevaa sääntelyä ja huolehdit siitä, että organisaatiomme on ajan tasalla rahoitusalaa koskevista velvoitteista.

3. Käytännön ohjeistukset, linjaukset ja koulutukset: Muokkaat ja päivität compliance toimintoihin liittyviä ohjeistuksia esimerkiksi rahanpesun estämiseen ja pakotteisiin liittyen. Tärkeä osa työtäsi on politiikkojen, ohjeiden ja käytänteiden läpikäyminen ja kouluttaminen koko henkilöstölle.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Korsossa. Työskentelemme hybrid-mallin mukaisesti osittain etänä ja osittain toimistolla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä elokuun aikana.

Ketä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta sekä operatiivisista tehtävistä että compliance-toiminnon kehittämisestä, lainmukaisuuden varmistamisesta ja sisäisen toimivuuden edistämisestä organisaation tasolla.

Odotamme sinulta

• Oikeustieteen ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Huomioimme myös opintojen loppusuoralla olevat hakijat.
• Mielellään 1-3 vuotta relevanttia työkokemusta
• Paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä käytännöntason kehittämistyöhön sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
• Aktiivista ja positiivista asennetta
• Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan

• Kokemus compliance-toiminnon parissa työskentelystä

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli olet jämäkän ja pitkäjänteisen työotteen omaava henkilö, ja sinulla on kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä valmius osallistua käytännön hands-on työhön.

Tarjoamme sinulle

• Vastuullisen ja haasteita tarjoavan työn
• Vastuuta compliance-toiminnon kehittämisestä
• Mahdollisuuden vaikuttaa organisaation toimintatapoihin, edistäen vastuullista ja lainmukaista toimintaa kaikilla tasoilla
• Laajan henkilöstöetuohjelman, liikunta- ja kulttuuriedun, lounassetelin sekä tavanomaista kattavammat työterveyspalvelut

Kiinnostuitko?

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 26.05.2024. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä alustavasti viikolla 22. Esihaastatteluiden perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Toyota Finance Finland Oy:n kanssa alustavasti viikolla 24.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki (050 5566 570, sanna.noki@paragraaffi.fi).

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.

To apply for this job please visit paragraaffi.teamtailor.com.