Oikeudellinen asiantuntija henkilöstöhallinnon tehtäviin

Oikeudellinen asiantuntija henkilöstöhallinnon tehtäviin

Julkaisupäivä

15.5.2023

Viimeinen hakupäivä

31.5.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Aloituspalkkasi on aiemmasta kokemuksestasi ja taustastasi riippuen noin 4400 - 4770 euroa. Palkkasi koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta, joka on 3883 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvan palkanosan, joka on enintään 43,5 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Yrityksen verkkosivut

https://tukes.fi

Yrityksen osoite

PL 66, 00521 Helsinki

Yhteyshenkilö

Taina Sarvikas

puhelinnumero

0295052226

Sähköpostiosoite

taina.sarvikas@tukes.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto

Tukes on lupa- ja valvontaviranomainen, joka edistää tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta.

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle oikeudellista asiantuntijaa henkilöstöhallinnon tehtäviin (HR-juristi) ylitarkastajan vakituiseen virkaan 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oikeudellisen asiantuntijan tehtävässä toimit esihenkilöiden ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoiden tukena. Tulkitset valtion virka- ja työehtosopimuksia ja lainsäädäntöä sekä neuvot Tukesin esihenkilöitä muun muassa henkilöstö- ja palvelussuhdeasioissa sekä rekrytointiprosesseissa. Toimit osana HR-tiimiä ja osallistut henkilöstöhallinnon valmistelu- ja selvitystehtäviin, lakisääteisten suunnitelmien ja viraston sisäisen ohjeistuksen laatimiseen sekä virkamiesten koulutukseen henkilöstö- ja hallintoasioissa. Tehtävässäsi pääset osallistumaan Tukesin työnantajatoimintaan ja kehittämään henkilöstöhallinnon prosesseja.

Tehtävä on sijoitettu tieto- ja kehitysyksikön hallintoryhmään. Tehtävässäsi osallistut oikeudellisena asiantuntijana tarvittaessa myös muiden yleishallinnollisten asioiden valmisteluun. Pääset myös mukaan valtionhallinnon henkilöstöjuristien aktiiviseen verkostoon.

Hakijalta odotamme:

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. oikeustieteen maisteri) sekä laaja-alaista osaamista virkamiesoikeudesta. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan kokemusta hallinto- ja HR-juridiikkaan liittyvistä asiantuntijatehtävistä sekä hyvää valtion virka- ja työehtosopimusten tuntemusta. Valinnassa painotetaan verkostomaisessa työssä tarvittavia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, koulutus- ja viestintätaitoja sekä aktiivista osallistumista yhteistyöhön.

Lisäksi sinulla on:

  • palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • kehittämiskykyä
  • sitoutumista hyvän työyhteisön ylläpitoon
  • ratkaisukeskeinen ajattelutapa
  • erinomainen suomen kielen taito ja kyky selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun.

Muu kielitaito:

Kielitaitosi täyttää virkamieskriteerit: puhut ja kirjoitat vähintään tyydyttävästi myös ruotsia. Englannin kielellä pärjäät tiedonhankinnassa ja kansainvälisissä kontakteissa.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Karppinen Raija, tiedustelut 17.5. klo 15.00-16.00 ja 22.5. klo 15.00-16.00

Ryhmäpäällikkö029 5052 089

raija.karppinen@tukes.fi

 

Hakuilmoitus on kokonaisuudessaan luettavissa valtiolle.fi -sivuilla tehtävän ID-numerolla 32-711-2023. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sivustolla olevalla sähköisellä lomakkeella.