Veroasiantuntija / Perhe- ja jäämistöoikeus

Veroasiantuntija / Perhe- ja jäämistöoikeus

Julkaisupäivä

12.2.2024

Viimeinen hakupäivä

1.3.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.verona.fi

Yrityksen osoite

Bulevardi 10 A, 00120 Helsinki

Yhteyshenkilö

Timo Hiltunen

puhelinnumero

+358 50 414 8050

Sähköpostiosoite

timo.hiltunen@verona.fi

Verona Tax & Legal

Verona Tax & Legal on asiantuntijayritys, jonka erikoisalaa ovat yritysten kasvu, jatkuvuus ja vaurastuminen.

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden vaiheissa. Verona Tax & Legalin asiantuntijat tuottavat asiakkaillemme kokonaisvaltaisia henkilö- ja yritysverotukseen, juridiseen osaamiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin liittyviä palveluita.

Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Tax & Legalista nettisivuiltamme www.verona.fi.

Haemme nyt Veronan vero- ja lakiasiantuntijatiimiin uutta veroasiantuntijaa, joka on samalla perhe- ja jäämistöoikeuden osaaja. Voit olla vielä verourasi alkupuolella, mutta arvostamme erityisesti kiinnostusta ja muutaman vuoden kokemusta työtehtävistä perhe- ja jäämistöoikeuden alalla, esimerkiksi Verohallinnosta, lakitoimistosta tai pankkisektorilta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa sukupolvenvaihdosten suunnittelu ja toteuttaminen osana tiimiä, omistusjärjestelyihin liittyvien asiakirjojen laadinta sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisten asiakirjojen laadinta. Tarkastelemme asiakkaidemme tilannetta aina kokonaisuudesta käsin, joten pääset meillä mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittymään myös muilla verotuksen, juridiikan ja omistusjärjestelyiden alueilla.

Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi:

  • Juridista ylempää korkeakoulututkintoa.
  • Erinomaisia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Suomen kielen lisäksi sujuva ruotsin ja englannin kielen taito on suuri etu.
  • Yrittäjähenkistä suhtautumista asiakkaiden haasteiden ratkaisuun ja proaktiivista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia juridiikan ja verotuksen asiantuntijatehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja mukavaa työyhteisöä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa alan huippuosaajien kanssa henkilökohtaista kehitystäsi tukevassa ilmapiirissä. Keskeiset voimavaramme ovat työyhteisömme ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme.

Kiinnostuitko? 

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 1.3.2024 rekrytointijärjestelmämme kautta. Ethän kuitenkaan turhaan aikaile – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Haluatko kysyä lisää työtehtävistä ja Veronasta? Tuleva esihenkilösi Timo Hiltunen vastaa kysymyksiisi mielellään: +358 50 414 8050 / timo.hiltunen@verona.fi. Timon tavoittaa parhaiten arkisin klo 8-8.30.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

To apply for this job please visit www.verona.fi.