Yhtiöoikeuden asiantuntija

Yhtiöoikeuden asiantuntija

Julkaisupäivä

9.2.2024

Viimeinen hakupäivä

23.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.verona.fi/

Yrityksen osoite

Bulevardi 10 A, 00120 Helsinki

Yhteyshenkilö

Santtu Rinne

puhelinnumero

+358 50 341 6488

Sähköpostiosoite

santtu.rinne@verona.fi

Verona Tax & Legal

Verona Tax & Legal on asiantuntijayritys, jonka erikoisalaa ovat yritysten kasvu, jatkuvuus ja vaurastuminen. Toimimme neuvonantajana kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Verona Tax & Legalin asiantuntijat tuottavat asiakkaillemme kokonaisvaltaisia henkilö- ja yritysverotukseen, juridiseen osaamiseen sekä erilaisiin omistusjärjestelyihin liittyviä palveluita. Lue lisää Verona-konsernista sekä Verona Tax & Legalista nettisivuiltamme www.verona.fi.

Oletko yhtiöoikeudesta innostunut, asiakkaiden auttamisesta syttyvä tiimipelaaja? Haluatko haastaa itseäsi monipuolisissa ja mielenkiintoisissa yritys- ja omistusjärjestelyihin liittyvissä asiakasprojekteissa työyhteisössä, jossa innostutaan uuden oppimisesta ja yhdessä onnistumisesta?

Haemme nyt uutta kollegaa Verona Tax & Legalin yhtiöoikeustiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta yritysjuridiikan alalta. Tärkeintä on aito kiinnostus auttaa asiakkaitamme tarjoamalle heille parasta mahdollista asiantuntijuutta yritysjuridiikan monipuolisella kentällä. Meillä menestyminen vaatiikin intohimoa uuden oppimiseen, ja halua aktiivisesti kehittää omaa osaamista erityisesti yritysten ja omistajayrittäjien juridisissa kysymyksissä.

Osana yhtiöoikeustiimiämme pääset muun muassa osallistumaan yritysjärjestelyiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä niihin läheisesti liittyvien sopimusten laatimiseen. Tarkastelemme asiakkaidemme tilannetta aina kokonaisuudesta käsin, minkä vuoksi meillä pääset kehittymään yhtiöoikeuden lisäksi muun muassa verotuksen ja omistusjärjestelyiden alueilla. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä Veronan vero- ja lakitiimin asiantuntijoiden sekä asiakkaidemme kanssa. Oma roolisi ja tehtäviesi painopistealue määrittyvät tarkemmin oman taustasi ja mielenkiintosi mukaan. Tehtävässä menestyminen vaatii:

  • Juridista ylempää korkeakoulututkintoa.
  • Erinomaisia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi.
  • Sujuva ruotsin kielen taito on sinulle suuri etu.
  • Yrittäjähenkistä suhtautumista asiakkaiden haasteiden ratkaisemiseen ja proaktiivista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja mukavaa työyhteisöä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa alan huippuosaajien kanssa henkilökohtaista kasvuasi tukevassa ilmapiirissä. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme.

Kiinnostuitko?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.2.2024 rekrytointijärjestelmämme kautta. Ethän kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Haluatko kysyä lisää yhtiöoikeuden asiantuntijan työtehtävistä tai Veronasta työnantajana? Santtu Rinne vastaa kysymyksiisi mielellään (+358 50 341 6488, santtu.rinne@verona.fi). Santun tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-10.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

To apply for this job please visit www.verona.fi.