Yhtiökumppani

Yhtiökumppani

Julkaisupäivä

5.5.2024

Viimeinen hakupäivä

31.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yhteyshenkilö

Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki

puhelinnumero

050 5566 570

Sähköpostiosoite

sanna.noki@paragraaffi.fi

Potilasjuristit

Olemme uusi yritys, jolla ei vielä ole nimeä, mutta suunta on selkeä ja halu tehdä suuria asioita potilasvahinkojen toimialalla löytyy.


Sinua emme ole aikaisemmin etsineet, nimittäin yrittäjähenkistä juristia, joka olet valmis luomaan uutta, tulevaisuuden lakitoimistoa yhdessä kokeneen yhtiökumppanisi kanssa.

 

Tule mukaan luomaan uutta, tulevaisuuden lakitoimistoa yhteistyössä tulevan yhtiökumppanisi kanssa!

Etsimme juuri sinua, juristi, joka haluat olla mukana luomassa perinteitä kunnioittavaa ja vakaata lakitoimistoa. Vaikka yrityksellä ei vielä ole nimeä, suunta on selkeä ja halu tehdä suuria asioita toimialalla löytyy. Sinulle tarjotaan takuupalkkaa 3000 €/kk ensimmäisten kuuden kuukauden ajaksi, ja omistusosuus yrityksestä on neuvoteltavissa.

Yhtiökumppanisi vastaa markkinoinnista ja yleishallinnosta, jotta sinä voit keskittyä täysin omaan substanssiisi eli lakipalveluiden tarjoamiseen. Yhdessä toteutamme toimivaa ja menestyksekästä liiketoimintaa. Tavoitteena on tarjota omistajille kasvavaa osinkoa lakipalveluilla. Aluksi keskitymme potilasvahinkoihin, mutta olemme avoimia laajentumiselle ja skaalautumiselle. Yhdessä voimme rakentaa toimiston, joka on luotettava ja arvostettu sekä asiakkaiden että alan kollegoiden keskuudessa.

Sinun asiantuntemuksesi ja intohimosi alaa kohtaan ovat ratkaisevan tärkeitä tarjoamamme palvelun laadun kannalta. Yhdessä voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun. Kokemuksesi prosessoinnista ja vakuutusalasta luovat vahvan perustan menestyksellemme.

  • Hallitset potilasvahinkoihin liittyvät prosessit. 
  • Olet asiakaslähtöinen ja kykenet konsultoimaan asiakkaita heidän yhteydenotoissaan. Sinussa yhdistyy juridinen osaaminen ja empatia. 
  • Sinulla on osaamista asiantuntijalääkärilausuntojen prosesseista ja kontakteja alalla. 
  • Lisäksi arvostamme lojaaliutta, sitoutuneisuutta ja halua voittaa yhdessä. 
  • Olet selkeä viestijä ja taitava argumentoimaan. 
  • Eduksi luetaan kyky suunnata osaamistaan myös muihin erikoistumisalueisiin, kuten lääkevahingot ja työkyvyttömyyskorvaukset.

 

Miksi sinun tulisi liittyä yhtiökumppaniksi uuteen yritykseen?

Yrittäjänä saat täyden vapauden toteuttaa työtäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Täällä sinä olet oman aikasi herra, ja voit muokata työaikataulusi omien tarpeidesi mukaisesti. Astuessasi yrittäjäksi sinulle avautuu ainutlaatuinen tilaisuus nauttia kuukausipalkasta heti alusta alkaen. Liiketoiminnan kasvaessa myös kompensaatio kehittyy vastaavasti. Tämä on tilaisuutesi olla mukana rakentamassa jotain aivan uutta samalla kasvattaen omaa taloudellista hyvinvointiasi.

Tehtäväsi on hoitaa ennen kaikkea käytännön asiakas- ja toimeksiantotyö, jonka kautta vaikutat suoraan asiakkaiden hyvinvointiin. Yhdessä tiiminä voimme tehdä merkityksellistä työtä joka päivä. Voit työskennellä täysin etänä, vaikka Turun saaristosta tai Lapin rauhasta käsin. Yrittäjänä sinulla on täysi vapaus toteuttaa työtäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.

 

Kuka sitten on tuleva yhtiökumppanisi?

Yhtiökumppaniksesi saat henkilön, jolla on laaja kokemus pk-yritysten hallitus- ja neuvonantajatehtävistä. Hän on jo ollut kasvattamassa kannattavasti kasvavaa firmaa toiselle alalle. Näistä lähtökohdista hänen kokemuksensa antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman ja ymmärryksen eri liiketoiminnan alueille. Kumppanisi on lisäksi kokenut korporaatioiden liiketoimintojen kiihdyttäjä ja liikkeenjohdon konsultti, joka osaa nähdä mahdollisuuksia siellä, missä toiset näkevät vain haasteita. Sattuupa hän olemaan myös kauppatieteiden tohtori, joka on lisäksi julkaissut kirjan liiketoiminnan kehittämisestä.

Lähde mukaan ja olet rakentamassa menestystä uudella ja innovatiivisella tavalla lakialalla! 

 

Kiinnostuitko?

Business Development Lead | Legal Talent Consultant Sanna Noki (sanna.noki@paragraaffi.fi, 050 5566 570) ja Toimitusjohtaja | Senior Legal Talent Consultant Katariina Tuomela (katariina.tuomela@paragraaffi.fi, 040 5765 709) keskustelevat mielellään kanssasi tarkemmin tästä mahdollisuudesta.

To apply for this job please visit paragraaffi.teamtailor.com.