Junior Underwriter, Vastuu- ja tietoturvavakuutukset

Junior Underwriter, Vastuu- ja tietoturvavakuutukset

Julkaisupäivä

7.2.2024

Viimeinen hakupäivä

3.3.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen osoite

Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki

Yhteyshenkilö

Riikka Akselinmäki

puhelinnumero

050-5747141

Fennia

Fennia on yritysten, yrittäjien ja henkilöasiakkaiden taloudellisen turvallisuuden kumppani.

Vastuuvakuutuksen ja tietoturvavakuutuksen Junior Underwriter

Etsimme vastuuvakuutuksen ja tietoturvavakuutuksen underwriteria vakituiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • Vastuu-, tietoturva- ja oikeusturvavakuutusten vastuunvalinta ja hinnoittelu
  • Tuotteidesi kannattavuuden ja oikean hinnoittelun varmistaminen
  • Myynnin tukeminen asiakkaiden vakuutustarpeiden täyttämisessä
  • Asiakkaiden neuvominen sopimuksiin liittyvissä vahingonkorvausriskeissä

Junior underwriterina olet osa Fennian Vakuutuspalveluita, jonka tehtävänä on varmistaa yritysasiakkaidemme arjen sujuvuus ja liiketoiminnan jatkuvuus tarjoamalla erinomaisia riskienhallintatuotteita ja -palveluja.

Tiimiisi kuuluu toisen vastuu- ja tietoturvavakuutuksen underwriterin lisäksi omaisuusvakuutuksen ja kuljetusvakuutuksen underwritereita. Olet päivittäin tekemisissä myös asiakasvastuullisten ja korvauslakimiesten kanssa.

Työ edellyttää muutamia päiviä matkustamista vuodessa.

Sinulta odotamme

  • Kiinnostusta vakuutusalaa kohtaan
  • Vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden tuntemusta
  • Oikeustieteellistä tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Voit olla myös juuri valmistumassa.
  • Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Katsomme eduksi kokemuksen vakuutusalalta sekä kiinnostuksen tietoturvaa ja tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä kohtaan.

Meillä menestyy proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä mutta kykenee työskentelemään myös itsenäisesti ja toisinaan paineen alla. Juridiikan lisäksi olet kiinnostunut löytämään ratkaisuja asiakkaan riskien hallitsemiseksi ja haluat auttaa myyjiämme onnistumaan.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä vastuu- ja tietoturvavakuuttamisen huippuosaajaksi kokeneiden kollegoiden perehdytyksessä. Pääset vaikuttamaan toimintatapoihimme ja osaamisesi kartuttua osallistumaan kehittämiseen. Pienessä tiimissämme on matala hierarkia ja rento ilmapiiri.

Fennia on vakavarainen ja vahvan perustan omaava vakuutusalan konserni, jossa vallitsee kehittämisen kulttuuri. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön – tällä hetkellä tiimimme tapaa toimistolla kerran viikossa, tiistaisin. Koemme, että työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen, ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. liikunta-, pyörä- ja vakuutuseduin. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Riikka Akselinmäki, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse maanantaina 12.2. klo 16 – 17 ja torstaina 15.2. klo 16 – 17 sekä keskiviikkona 21.2. klo 16 – 17, numerosta 050-5747141.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Haethan kuitenkin viimeistään 3.3.2023. Pyrimme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, ja myös valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointiprosessi koostuu kahdesta haastattelusta. Ensimmäiseen haastatteluun osallistuu tuleva esihenkilösi Riikka Akselinmäki ja toisessa haastattelussa tapaat muita tiimiläisiä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Toimintamme Fennialla perustuu vastuullisuuteen ja luottamukseen, joten työntekijältä tarkistetaan yritysyhteydet (sivutoimet) Työsopimuslain 3. luvun mukaisesti. Vakituiseen ja pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen tulevalle teetetään työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumausainetesti. Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16. pykälässä edellytetään.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.

To apply for this job please visit www.fennia.fi.