Legal Trainee

Legal Trainee

Julkaisupäivä

2.2.2024

Viimeinen hakupäivä

20.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://advise.fi/

Yrityksen osoite

Porkkalankatu 7 B (7. krs), 00180 Helsinki

Sähköpostiosoite

toimisto@advise.fi

  • Hakemus sulkeutunut

ADVISE. Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy

Keitä me olemme?

ADVISE. Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy on Ruoholahdessa sijaitseva asianajotoimisto, joka on toiminut vuodesta 1995 alkaen eli historiaa on takanamme lähes 30 vuotta. Toimistomme toiminta tiivistyy noudattamiimme arvoihin, lojaaliuteen, luottamuksellisuuteen, tehokkuuteen ja tarkkuuteen.

Toimistomme päätoimialaan kuuluvat pienten ja keskisuurten yritysten oikeudelliset ongelmat sekä perhe- ja perintöoikeudelliset asiat sekä rikosoikeuden alaan liittyvät asiat. Erityisaloina asianajotoimistossamme ovat lisäksi yritysten ja yksityishenkilöiden maksukyvyttömyyteen liittyvät ns. insolvenssioikeudelliset asiat (yrityssaneeraukset ja yksityishenkilön velkajärjestelyt) mukaan lukien konkurssiasiat.

 

Mitä haemme?

Haemme joukkoomme 1.–3. vuotta opiskelevaa oikeustieteen ylioppilasta osa-aikaiseen työhön. Työtehtäviin kuuluu juristien avustaminen toimeksiannoissa sekä toimiston päivittäiset tehtävät kuten asiakaspalvelu ja laskutus. Etsimältämme lisävahvistukselta odotamme reipasta, vastuuntuntoista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelykykyä, hyvää paineensietokykyä sekä halua kehittyä eri juridiikan osa-alueilla.  Asiakaspalvelu ja hyvä työilmapiiri ovat toimistomme avaintekijöitä. Osana toimistohenkilökuntaamme vastaat sekä asiakkaidemme saaman palvelun laadusta että muun henkilökuntamme työnteon joustavuudesta.

Odotamme sinulta hyviä IT-taitoja, erityisesti Microsoft Office-ohjelmien hallintaa, lisäksi tekoälymallien käyttökokemus on eduksi. Kielitaito sekä kiinnostus insolvenssi- sekä perhe- ja jäämistöoikeutta kohtaan katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse vielä osata kaikesta kaikkea, vaan riittää, että omaat hyvän asenteen ja halun oppia asianajomaailman monipuolisista työtehtävistä.

 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa lähettämällä meille CV:si, hakemuskirjeesi ja opintosuoritusotteesi viimeistään tiistaihin 20.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@advise.fi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään: ”Legal Trainee” ja oma nimesi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset sähköisesti. Puhelintiedusteluihin ei ole mahdollista vastata. Lisätietoja ADVISE. Asianajotoimisto Olli Pohjakalliosta saat myös kotisivuiltamme www.advise.fi.