Juristiharjoittelija

Juristiharjoittelija

Julkaisupäivä

15.9.2023

Viimeinen hakupäivä

29.9.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.componenta.com

Yrityksen osoite

Teknobulevardi 7, 01530 Vantaa, Finland

Yhteyshenkilö

Lakiasiainjohtaja Hanna Seppänen

puhelinnumero

045 635 7416

Sähköpostiosoite

hanna.seppanen@componenta.com

  • Hakemus sulkeutunut

Componenta

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

 

Haemme nyt Componenta Oyj:n palvelukseen

 

määräaikaista juristiharjoittelijaa

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen juristiharjoittelijan tehtävän suomalaisen pörssiyhtiön lakiasioiden parissa.

 

Juristiharjoittelijan paikka on osa-aikainen noin 2–3 päivää viikossa ja määräaikaisuus sijoittuu aikavälille 1.11.2023–30.4.2023. Keväällä 2024 yhtiöllä on tarve neljän viikon pituiselle jaksolle, jolloin juristiharjoittelijan tulisi työskennellä kokoaikaisesti 37,5 h / vko klo 8–16 (etätyö mahdollista myös kyseisellä jaksolla). Tämä jakso sijoittuu suunnilleen maaliskuun 2024 puolesta välistä huhtikuun 2024 puoleen väliin saakka. Juristiharjoittelijan työ on mahdollista hoitaa pääosin etänä. Technopolis Aviapoliksen modernilla kampuksella sijaitsevalla toimistollamme on hyvä työskennellä esim. vähintään kerran viikossa tai siten kuin erikseen sovitaan. Toimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä avustat Componenta-konsernin lakiasiainjohtajaa monipuolisissa juridiikkaan liittyvissä tehtävissä, kuten muun muassa tietosuoja-asioissa, yhtiökokousjärjestelyissä, corporate governance-asioissa, sopimusasioissa, ad hoc juridiikkaselvityksissä sekä muissa pörssiyhtiön konsernihallintoon liittyvissä tehtävissä.

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen, järjestelmällinen, tarkka, nopea oppimaan uusia kokonaisuuksia sekä oma-aloitteinen.

Edellytämme hakijan olevan oikeustieteen opiskelija, puolivälissä tai loppupuolella opintojaan. Suomen kielen lisäksi hän hallitsee englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Valinnassa painotamme etenkin kokemusta ja ymmärrystä tietosuoja-asioista.

Tarjoamme määräaikaisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset kasvattamaan ammatillista osaamistasi ja saat arvokasta kokemusta pörssiyhtiön lakiasioissa avustamisesta.

Tutustu Componentaan tarkemmin osoitteessa www.componenta.com

 

Lisätietoja juristiharjoittelijan tehtävästä antaa lakiasianjohtaja Hanna Seppänen, puh. 045 635 7416 19.9. klo 8–9.30 tai 25.9. klo 8–9.30.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 29.9.2023 osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla ”Juristiharjoittelija”.