Knowledge Management Trainees

Knowledge Management Trainees

Julkaisupäivä

16.5.2023

Viimeinen hakupäivä

31.5.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

http://www.dittmar.fi

Yrityksen osoite

Pohjoisesplanadi 25 A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Ida Väyrynen

puhelinnumero

0503051040

Sähköpostiosoite

ida.vayrynen@dittmar.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Dittmar & Indrenius Advokatbyrå Ab

Tutustu työnantajaan
Haemme nyt joukkoomme kahta Knowledge Management Traineeta aloittamaan syyskuussa 2023!

 

Olisitko sinä etsimämme KM Trainee?

Etsimme Dittmar & Indreniuksen tietopalveluun kahta osa-aikaista KM Traineeta eli informaatikkoharjoittelijaa täydentämään tiimiämme. Informaatikkoharjoittelijoiden tehtäviin kuuluvat mm. oikeudellisten julkaisujen luettelointi, oikeudellinen tiedonhaku sekä erilaiset juridiset seuranta- ja luokittelutehtävät. Tehtävässä oppii oikeudellisen substanssin lisäksi kaikissa lakimiesammateissa tarvittavia tiedonhakutaitoja. Dittiksen tietopalvelussa työskennellään toimiston kaikkien praktiikoiden juristien kanssa. Informaatikkoharjoittelijan tehtävässä onkin loistava tilaisuus tutustua niin liikejuridiikan laajaan kenttään kuin asianajotoiminnan monipuolisuuteenkin.

Nykyiset informaatikkoharjoittelijamme Helmi, Frida, Milja ja Ina kertovat KM Trainee -kokemuksistaan näin:

”Dittiksen tietopalvelutiimissä työskentely antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa juridiikan syvään päätyyn. Tiimimme tekee töitä kaikkien toimistomme praktiikkojen kanssa, joten tehtävämme ovat hyvin vaihtelevia ja monipuolisia tarjoten haastetta läpi harjoittelujakson. Harjoittelujakso alkaa todella kattavalla perehdytyksellä oikeudelliseen tiedonhakuun, minkä avulla pystyy luottavaisin mielin tarttumaan kaikenlaisiin työtehtäviin ja saa myös ensiarvoisen tärkeää opastusta tulevaa juristin työuraa silmällä pitäen. Me tietopalvelussa teemme konkreettisia, kiperiä ja aidosti mielenkiintoisia selvityksiä, joiden avulla sekä juridinen osaaminen että yleiset työskentelytaidot aikataulutuksesta tiimityöskentelyyn kehittyvät silmissä. KM-harkkarina työskenteleminen on hyvin joustavaa, mistä kertoo se, että saamme sopia työvuoroista keskenämme. Tällöin niin opintojen kuin vapaa-ajankin suunnittelu helpottuu. Palkitsevinta harjoittelujaksossa on huomata niin oma kuin tiimimme kehitys sekä päästä soveltamaan opinnoissa kerrytettyä osaamista juridisten ongelmien ratkaisemiseen. Kirjastossa töitä tehdään aidosti yhdessä tiiminä, minkä ansiosta yhteishenkemme on aivan omaa luokkaansa ja töihin on aina kiva tulla! Dittiksen työilmapiiri on lämmin ja kannustava – uudet kollegat otetaan avosylin vastaan.”

Informaatikkoharjoittelijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja huolellista otetta työhön, hyvää omaksumiskykyä sekä perustietoja eri oikeudenaloista ja oikeuslähdeopista (2-3 vuotta oikeustieteen opintoja suoritettu). Työ edellyttää lisäksi erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen hallintaa. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin loistotyyppiä, jolla on ammatillisen intohimon lisäksi tiimipelaajan sydän!

Informaatikkoharjoittelijat työskentelevät toimistomme tietopalvelussa Knowledge Managerimme Inari Kinnusen tiimissä. Työaika on keskimäärin 2-3 päivää viikossa, ja siitä sovitaan joustavasti tietopalvelutiimin kesken. Työn luonteen vuoksi toivomme, että valitut informaatikkoharjoittelijat olisivat valmiita sitoutumaan noin 1,5 vuoden pituiseen työsuhteeseen. Harjoittelun aloitusaika olisi mieluusti syyskuun 2023 alussa.

 

Mistä Dittiksessä on kyse?

Olemme yhteisö, jonka jäsenet työskentelevät suurella sydämellä niin asiakkaiden kuin yhteisen paremman työpaikan puolesta. Dittis on asianajotoimisto, joka ratkoo asiakkaidensa ongelmia monilla eri oikeudenaloilla.  Osaamisemme keihäänkärjet löytyvät transaktioista, riidanratkaisusta ja innovatiivisten teknologioiden mukanaan tuomien haasteiden selättämisestä. Juristimme työskentelevät joustavasti yli perinteisten praktiikkarajojen ja tiiviissä yhteistyössä toistensa kanssa. Kunnianhimoisena joukkueena haluamme hoitaa ne monimutkaisimmat toimeksiannot, joita varten tarvitaan kykyä ajatella laajasti ja luovasti.

Kaiken toiminnan keskiössä on kulttuurimme. Oleellinen osa kulttuuriamme on intohimoinen suhtautumisemme kaikkeen tekemiseen – asetamme tavoitteemme korkealle. Jatkuva kehittyminen on osa DNA:tamme; pohdimme alati sekä yksilöinä että yhdessä, miten voimme nousta seuraavalle tasolle. Ilman meille ominaista Team Before Individual -asennetta ja työkaverin arvostamista ei huipulle noin vain nousta: kunnianhimoisten tavoitteidemme saavuttaminen vaatii saumatonta joukkuepeliä ja kollegan vankkaa tukemista. Tittelit eivät Dittiksellä merkitse, ja jokainen meistä on yhtä arvokas osa yhteisöä.

Dittiksen harjoittelijana sinulla on edessäsi matka, jonka aikana tulet oppimaan, oivaltamaan, kasvamaan ja loistamaan. Työnantajana meidän tärkein tavoitteemme on olla jokaiselle dittisläiselle se paras paikka kehittyä ammatillisesti ja ihmisenä. Ei ihan mikään helppo tavoite, mutta olemme valmiita laittamaan itsemme likoon. Oletko sinä valmis samaan?

 

Miten haet?

Me haluamme nyt tutustua sinuun! Kerro siis meille, miksi työskentely KM Traineenä Dittiksellä innostaa, millainen tyyppi olet ja mitä yhteiseltä matkaltamme odotat. Lähetä meille viimeistään keskiviikkona 31.5.2023 CV:si, suomenkielinen hakemuskirjeesi sekä opintosuoritusotteesi osoitteeseen careers@dittmar.fi. Merkitse sähköpostin otsikoksi ”KM Trainee”. Pyrimme tekemään valinnat ennen juhannusta.

Haluatko kysyä jotain? Lisätietoja saat HR & Communications Coordinator Ida Väyryseltä (ida.vayrynen@dittmar.fi, +358 50 305 1040). Lisäksi kannattaa tutustua kotisivuihimme www.dittmar.fi sekä tietenkin sosiaalisen median kanaviimme, joiden kautta voit saada pientä ensituntumaa tuleviin työkavereihisi.