Legal Trainee (Helsinki, muu)

Legal Trainee (Helsinki, muu)

Julkaisupäivä

9.6.2023

Viimeinen hakupäivä

22.6.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://elisa.fi/

Yrityksen osoite

Ratavartijankatu 5

Yhteyshenkilö

Aino Rättyä

puhelinnumero

+358 50 430 9783

Sähköpostiosoite

aino.rattya@elisa.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Elisa Oyj

Kiinnostaisiko sinua harjoittelu ICT-alan pörssiyhtiön Laki- ja IPR-tiimissä, jossa pääset mukaan käynnissä olevaan digitalisaatiokehitykseen?

Haemme Elisan Laki- ja IPR-tiimiin lakiharjoittelijaa vuoden määräaikaiseen tehtävään
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja erinomaisen mahdollisuuden saada opintojen aikana tai urasi alussa arvokasta kokemusta työskentelystä pörssiyhtiön lakiosastolla kansainvälisessä ja muuttuvassa ICT-alan toimintaympäristössä.

Harjoittelu on toiveittesi mukaan osa- tai kokoaikainen. Harjoittelu kestää vuoden ja alkaa sopimuksen mukaisesti, mielellään syyskuussa 2023.

Tehtäväsi

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu Elisan laki-, patentti- ja compliance-tiimien avustaminen monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa, kuten sopimuksissa, henkilöasiakasliiketoiminnan juridisessa tuessa, markkinointi- ja tietosuoja-asioissa sekä uuteen lainsäädäntöön liittyvissä selvitystöissä ja viranomaisasioissa. Patentti-tiimin avustamisessa tehtäviisi kuuluu esimerkiksi siirtokirjojen allekirjoitusprosessista vastaaminen, ulkoisten asiamiestoimistojen kanssa kommunikointia sekä vuosimaksuprosessissa avustaminen. Pääset myös tutustumaan läheltä pörssiyhtiön hallintoon ja compliance -työhön. Tukenasi työssäsi ovat Elisan lakitiimin avuliaat, ammattitaitoiset ja mukavat kollegat.

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa, mutta meillä teet töitä joustavasti myös etänä tiimin yhteisten pelisääntöjen mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta?
  • olet OTM-opintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen osaaminen
  • olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuullinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot
  • arvostamme myös aikaisempaa haettavaan tehtävään liittyvää työkokemusta, erityisesti kokemusta muista yrityksistä tai asianajotoimistoista
  • Kulttuurimme pohjautuu vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen ja siksi arvostamme henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta, kokeilemaan ja haastamaan myös itsensä
Miksi Elisa?

Elisa on monena peräkkäisenä vuotena valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Me elisalaiset viihdymme täällä monestakin syystä: äärimmäisen joustavat työtavat, kannustavat ja kivat työkaverit, hyvät kehitysmahdollisuudet sekä ennen kaikkea fiilis, että töihin saa ja pitääkin tulla juuri omana itsenään. Lue lisää Elisasta ja elisalaisuudesta täältä!

Voisiko tämä olla sinun seuraava haasteesi? Jätä CV, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 22.6.2023, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Compliance Officer Aino Rättyä. Hän vastaa kysymyksiin tehtävästä seuraavina aikoina: Tiistai 13.6. klo 13-14 ja maanantai 19.6. 13-14 (+358 50 430 9783).

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti