ELSA Traineeships -harjoittelu

ELSA Traineeships -harjoittelu

Julkaisupäivä

13.11.2023

Viimeinen hakupäivä

4.12.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://elsa.org/

Yhteyshenkilö

Janita Kärkkäinen

Sähköpostiosoite

professionaldevelopment@fi.elsa.org

  • Hakemus sulkeutunut

European Law Students' Association

ELSA Traineeships on ELSAn (European Law Students’ Association) järjestämä kansainvälinen työharjoitteluohjelma. Oikeustieteen opiskelijat ja vastavalmistuneet juristit voivat hakea ELSA Traineeships -ohjelman kautta oikeudellisen alan työharjoitteluun ulkomaille.

Harjoittelupaikkoja on suurimmaksi osaksi Euroopassa, mutta myös Euroopan ulkopuolella, kuten Yhdysvalloissa ja Ecuadorissa. Tässä hakusyklissä harjoittelupaikkoja on yhteensä 25:ssä eri maassa! Jotkut ELSA Traineeships -paikat ovat myös täysin digitaalisia. Etätyönä suoritettava työharjoittelu vie sinut ulkomaille keskelle oikeudellisen alan työelämään ilman, että sinun tulee poistua kotona työpöytäsi äärestä. Harjoitteluiden kesto vaihtelee kahdesta viikosta aina kahteen vuoteen ja harjoittelupaikkoja on niin alkuvaiheen opiskelijoille kuin vastavalmistuneille juristeillekin. Harjoittelupaikkakohtaiset hakukriteerit löydät kunkin harjoittelupaikan tiedoista.

ELSA Traineeships -ohjelmaan voi hakea jokainen ELSAn jäsen ja hakeminen on maksutonta. Syksyllä 2023 haussa olevat harjoittelupaikat löytyvät yhdistyksen nettisivuilta osoitteesta https://traineeships.elsa.org. Harjoittelupaikkoja tässä haussa on yhteensä yli 100. Harjoittelupaikkoihin haetaan täyttämällä hakulomake ELSAn nettisivuilla ja haussa voi hakea enintään kolmeen kohteeseen. ELSA auttaa hakemuksen laatimisessa, harjoittelupaikan vastaanottamisessa sekä kohdemaahan asettumisessa.

ELSA Traineeships -harjoittelu on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kansainvälisesti  lainsäädännön parissa ja jopa asua ulkomailla. Harjoittelu tarjoaa arvokasta työkokemusta, minkä lisäksi pääset  verkostoitumaan, kehittämään kielitaitoasi ja oppimaan uutta vieraan maan oikeusjärjestelmästä. Hae siis mukaan tutustumalla harjoittelupaikkoihin ELSAn nettisivuilla ja lukemalla hakuohjeet osoitteessa https://fi.elsa.org/hakuohjeita/!

 

Hakuaika päättyy 4.12.2023 klo 23:59 CET

Ensimmäiset harjoittelut alkavat joustavasti helmikuussa 2024.

 

Lisätietoja hausta saat paikallisen ELSA-ryhmäsi Professional Development -vastaavalta:

Helsinki: Sokorey Mohamed – professionaldevelopment.helsinki@fi.elsa.org

Turku: Viliina Heikkinen – professionaldevelopment.turku@fi.elsa.org

Rovaniemi: Ali Al-Maiali  – professionaldevelopment.rovaniemi@fi.elsa.org

Joensuu: Niko Hannolainen – professionaldevelopment.joensuu@fi.elsa.org