Legal Trainee, Helsinki

Legal Trainee, Helsinki

Julkaisupäivä

15.5.2024

Viimeinen hakupäivä

31.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva, Määräaikainen

Palkkaus

Erikseen sovittava

Yrityksen verkkosivut

http://www.cscglobal.com

Yrityksen osoite

Uudenmaankatu 1 - 5, 00120 Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne-Marie Malmberg

puhelinnumero

+358 50 3377919

Sähköpostiosoite

annemarie.malmberg@cscglobal.com

Intertrust (Finland) Oy

Intertrust Finland on osa CSC-konsernia. Konsernilla on toimistoja 70 maassa ja tarjoamme globaalisti palveluita yli 140 eri maassa.

Intertrust Finland hakee juristiharjoittelijaa (Legal Trainee) kasvavaan yritys- ja lakipalvelutiimiinsä. Tehtävä on määräaikainen (37,5h/vko) elokuun 2024 loppuun asti ja jatkuu sopimuksen mukaan 2–3 päivää viikossa Helsingin toimistollamme.

Asiakkaitamme ovat pääosin ulkomaiset Suomessa toimivat yritykset. Harjoittelijanamme pääset avustamaan asiakkaitamme Suomeen sijoittautumiseen liittyvissä asioissa, yritysten perustamisissa sekä lakitiimimme hallitusjäseninä toimivia juristeja hallitustyöskentelyssä. Koska asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla, on sinulla loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Opit paljon myös osakeyhtiöiden päätöksenteosta ja hallitustyöskentelystä.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu juristiemme avustaminen muun muassa seuraavissa tehtävissä:

  • Avustaminen asiakasyhtiöiden päätöksenteossa ja päätösten toteuttamisessa liittyen mm. yhtiöiden ja pankkitilien perustamisiin, osingonjakoihin, pääomasijoituksiin sekä henkilöstöasioihin
  • Pöytäkirjojen, muiden yritysasiakirjojen sekä kaupparekisteri-ilmoitusten laatiminen
  • Erilaiset käännös- ja selvitystyöt
  • Asiakasyritysten KYC niiden tullessa meidän asiakkaiksemme sekä asiakassuhteen aikana tehtävät KYC-tarkastukset
  • Koordinointi ja yhteistyö suomalaisten ja ulkomaisten juristien, veroneuvojien, tilintarkastajien, pankkien ja viranomaisten kanssa
  • Satunnainen avustaminen asiakkaiden postin käsittelyssä

Mitä odotamme sinulta

Harjoittelijanamme odotamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä palveluhenkisyyttä. Arvostamme positiivista otetta asiakkaisiin ja työhön sekä halukkuutta oppia uusia asioita. Meillä on Helsingin toimistolla mahtava tiimihenki ja kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen asiakaskunnan kanssa ja tukemaan heidän liiketoimintaansa.

Odotamme, että

  • Olet suorittamassa oikeustieteen notaarin/maisterin tutkintoa Suomessa ja noin puolivälissä opintojasi
  • Sinulla on kokemusta lainopillisesta työstä tai ainakin asiakaspalvelusta
  • Suomen kielen lisäksi sinulla on erinomainen englannin kielen taito (sekä kirjallinen että suullinen)
  • Sinulla on hyvä tuntemus Wordin ja muiden tavanomaisten toimisto-ohjelmien käytöstä

Emme välttämättä edellytä hakijalta aiempaa kokemusta lainopillisista työtehtävistä, mutta tämä katsotaan hakijan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si englanniksi 31.5.2024 mennessä. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän odota määräajan loppuun ennen hakemuksesi lähettämistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Ruokamo, Business Unit Manager (ville.ruokamo@cscglobal.com / +358 44 7937721) tai Anne-Marie Malmberg, Managing Director (annemarie.malmberg@cscglobal.com / +358 50 3377919).

Meistä

Intertrust Finland on osa CSC-konsernia. Emoyhtiömme on Yhdysvalloissa toimiva jo 125 vuotta vanha yritys. Konsernillamme on toimistoja jo 70 maassa ja tarjoamme globaalisti palveluita yli 140 eri maassa. CSC on maailman johtavin yritys hallintopalveluiden saralla ja sloganimme onkin ”We are the business behind the business®”.

Helsingin toimistomme sijaitsee kaupungin keskustassa ja työllistää 25 asiantuntijaa.

To apply for this job please visit hczw.fa.us2.oraclecloud.com.