Hae lakimiesharjoittelijaksi Jyväskylän yliopistoon!

Hae lakimiesharjoittelijaksi Jyväskylän yliopistoon!

Julkaisupäivä

13.2.2024

Viimeinen hakupäivä

12.3.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

1331– 1638 euroa/kk

Yrityksen verkkosivut

https://www.jyu.fi/fi

Yrityksen osoite

Seminaarinkatu 15 40014 Jyväskylän yliopisto

Yhteyshenkilö

Riikka Valkonen

puhelinnumero

040 805 3297

Sähköpostiosoite

riikka.h.valkonen@jyu.fi

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto! 

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto!  Jyväskylän yliopiston laki- ja tietosuoja-asioiden tiimi on tarjonnut jo useamman vuoden ajan harjoittelumahdollisuuksia opinnoissaan pidemmälle edenneille oikeustieteen opiskelijoille. Haluamme korkeakouluna tarjota opiskelijoille mahdollisuuden monipuoliseen harjoittelukokemukseen ja työelämätaitojen kehittämiseen.

Etsimme nyt lakimiesharjoittelijaa Jyväskylän yliopistoon 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on määräaikainen ja sen kesto on 3–5 kk. Voit itse vaikuttaa harjoittelusi kestoon. Etätyömahdollisuudesta sovitaan erikseen.

Tehtävänäsi on avustaa yliopiston tietosuojavastaavaa ja lakimiestiimiä. Oikeudenaloista painottuvat tietosuojan lisäksi sopimusoikeus ja immateriaalioikeus, mutta mukana voi olla myös julkisoikeuteen liittyviä asioita. Tehtävä sisältää oikeudellisten kysymysten arviointia, selvitystehtäviä ja materiaalien sekä koosteiden tuottamista. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua sopimusten valmistelua, kommentointia ja neuvottelua sekä lakimiestiimin toiminnan kehittämiseen osallistumista.

Löydät lisätietoa lakimiestiimistä yliopiston verkkosivuilta. Arvostamme järjestelmällistä, itsenäistä ja aikaansaavaa työtapaa sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työssä on tärkeää itsensä johtaminen ja oma-aloitteisuus sekä valmiudet tiimityöhön. Kiitettävä englannin kielen taito, vähintään 180 opintopistettä oikeustieteen opintoja sekä perehtyneisyys EU:n tietosuoja-asetukseen, sopimusoikeuteen tai immateriaalioikeuteen katsotaan eduksi.

Harjoittelijan palkkaus Jyväskylän yliopistossa vaihtelee välillä 1331– 1638 euroa/kk riippuen harjoittelijan opintopistemäärästä ja kokemuksesta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan suojatun sähköpostin kautta: https://secure-mail.jyu.fi/ viimeistään tiistaina 12.3.2024 osoitteeseen riikka.h.valkonen@jyu.fi. Huom! Lähettäessäsi hakemuksen suojatun sähköpostin kautta älä käytä puhelinnumerovarmennetta (kenttä GSM optional), koska viestiä ei saa auki.  Lähetä yhden sivun pituinen hakemus otsikolla Lakimiesharjoittelija ja liitä hakemukseen opintosuoritusote sekä ansioluettelo. Soveltuvat hakijat haastatellaan ja paikka täytetään sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Lisätietoja asiasta antaa keskiviikkona 21.2 klo 9–12 lakimies Visa Hiltunen 040 481 4619.
Tietosuojailmoitus: Työnhakijat — Jyväskylän yliopisto (jyu.fi) https://www.jyu.fi/fi/yliopisto/tietosuojailmoitus/tyonhakijat 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen riikka.h.valkonen@jyu.fi