Associate Trainee Employment/DR-tiimiin

Associate Trainee Employment/DR-tiimiin

Julkaisupäivä

12.2.2024

Viimeinen hakupäivä

25.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/fi/

Yrityksen osoite

Jaakonkatu 3A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Anu Vuori

puhelinnumero

+358 40 147 9586

Sähköpostiosoite

anu.vuori@magnussonlaw.com

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja.

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja. Toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa, ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri asianajotoimistojen kanssa. Suomessa toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella työskentelee yhteensä noin 35 asiantuntijaa ja meillä on vuosikymmenten kokemus mm. liiketoimintajärjestelyjen ja kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Erityisosaamistamme ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kaupalliset sopimukset, työoikeus, rakentaminen sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt, pankki- ja rahoitusoikeus, insolvenssioikeus, teknologia ja IPR. Toimistomme on vuosittain noteerattu alan kansainvälisissä hakemistoissa, kuten Legal 500:ssa ja Chambersissa. Asiakkaamme ovat omien alojensa kärkiosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Lue lisää osoitteessa https://www.magnussonlaw.com.

Onko tiimimme juuri sinua vailla?

Jos olet opinoissasi maisterivaiheen alussa, niin meillä on sinulle määräaikainen juristiharjoittelijan paikka auki Employment/DR-tiimissämme. Harjoittelu on kestoltaan 6-8 kuukautta, riippuen hakijan toiveesta. Harjoittelijanamme pääset avustamaan kokeneita kollegoja pääasiassa riidanratkaisuun ja työoikeuteen liittyvissä asiakastöissä ja toimeksiannoissa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi juridisten asiakirjojen laadinta, erilaiset selvitystyöt ja käännökset, työ- ja johtajasopimusten laatiminen sekä asiakkaidemme avustaminen työoikeudellisissa ja muissa liike-elämän juridiikkaan liittyvissä riidoissa.

Vaikka tällä harjoittelujaksolla keskittyisit pääosin riita-asioihin ja työoikeudellisiin toimeksiantoihin, toivomme kuitenkin, että sinulla on laajaa kiinnostusta muihinkin juridiikan osa-alueisiin.

Etsimällämme henkilöllä on aitoa kiinnostusta työoikeutta ja riita-asioita kohtaan sekä positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Arvostamme joustavuutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Hyvä ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen asianajotoimistosta, työntekijä- tai työnantajaliitosta tai muun oikeudellisen alan työkokemuksen sekä opinnoissa tai työssä erikoistumisen riita-asioihin ja työoikeuteen. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin hyvää tyyppiä.

Associate Traineena töitä pääset tekemään opintojen salliessa kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti kolmena – viitenä päivänä viikossa. Kesällä toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti.

Työpaikka sijaitsee Helsingin toimistossa Kampissa, aivan kaupungin ytimessä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Kulttuurimme

Vielä muutama sana meistä, jotta tiedät, olemmeko juuri oikea työyhteisö sinulle.

Meillä arvostetaan inhimillistä otetta. Olemme joukkuepelaajia sanan varsinaisessa merkityksessä ja tähtäämme aidosti siihen, että kaikilla on hyvä olla töissä. Olemme reipasotteisia ja toimeen tarttuvia, mutta vauhdikkaasta tavastamme huolimatta emme unohda tarkkuutta ja huolellisuutta. Keskinäinen kunnioitus on meille tärkeää ja sen täytyy näkyä ja kuulua kaikessa kommunikaatiossa.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä aidon näköalapaikan, koska toimistomme sijaitsee kuudennessa kerroksessa. Sen lisäksi pääset tutustumaan haastavien ja kansainvälisten toimeksiantojen maailmaan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas, asianajaja Anu Vuori (anu.vuori@magnussonlaw.com tai +358 40 147 9586) ja osakas, asianajaja Jukka Blomberg (jukka.blomberg@magnussonlaw.com tai +358 40 759 1593). Voit myös käydä lukemassa Instagramista (@magnussonlaw_finland) aiempien harjoittelijoidemme mietteitä harjoittelujaksosta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisesta linkistä 25.2. mennessä. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian!