Associate Trainee CMA-tiimiin

Associate Trainee CMA-tiimiin

Julkaisupäivä

12.2.2024

Viimeinen hakupäivä

25.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen, Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.magnussonlaw.com/fi/

Yrityksen osoite

Jaakonkatu 3A, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Lilli Parbo

puhelinnumero

+358 44 519 4316

Sähköpostiosoite

lilli.parbo@magnussonlaw.com

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja.

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälisen liikejuridiikan huippuosaaja. Toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa, ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri asianajotoimistojen kanssa. Suomessa toimistoillamme Helsingissä ja Tampereella työskentelee yhteensä noin 35 asiantuntijaa ja meillä on vuosikymmenten kokemus mm. liiketoimintajärjestelyjen ja kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Erityisosaamistamme ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kaupalliset sopimukset, työoikeus, rakentaminen sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt, pankki- ja rahoitusoikeus, insolvenssioikeus, teknologia ja IPR. Toimistomme on vuosittain noteerattu alan kansainvälisissä hakemistoissa, kuten Legal 500:ssa ja Chambersissa. Asiakkaamme ovat omien alojensa kärkiosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Lue lisää osoitteessa https://www.magnussonlaw.com.

Onko tiimimme juuri sinua vailla?

Jos olet opinnoissasi maisterivaiheen alussa, niin meillä on sinulle määräaikainen juristiharjoittelijan paikka auki CMA-tiimissämme. Harjoittelu on kestoltaan 6–8 kuukautta, riippuen hakijan toiveesta. Harjoittelijanamme pääset avustamaan kokeneita kollegoja pääasiassa sopimus- ja yhtiöoikeudellisissa sekä yritysjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoissa. Toivomme kuitenkin, että sinulla on laajaa kiinnostusta muihinkin juridiikan osa-alueisiin esimerkiksi kilpailuoikeuteen tai ESG-asioihin. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu avustaminen asiakastoimeksiannoissa, monipuolisesti erilaiset selvitys- ja käännöstyöt sekä erilaisten oikeudellisten asiakirjojen luonnostelu.

Etsimällämme henkilöllä on aitoa kiinnostusta liikejuridiikkaa ja erityisesti yritysjärjestelyjä sekä yhtiöoikeutta kohtaan sekä positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Arvostamme joustavuutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Hyvä ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen asianajotoimistosta tai muun oikeudellisen alan työkokemuksen sekä opinnoissa tai työssä erikoistumisen yritysjärjestelyihin ja yhtiöoikeuteen. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin hyvää tyyppiä.

Associate Traineena töitä pääset tekemään opintojen salliessa kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti kolmena – viitenä päivänä viikossa. Kesällä toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti.

Työpaikka sijaitsee Helsingin toimistossa Kampissa, aivan kaupungin ytimessä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Kulttuurimme

Vielä muutama sana meistä, jotta tiedät, olemmeko juuri oikea työyhteisö sinulle.

Meillä arvostetaan inhimillistä otetta. Olemme joukkuepelaajia sanan varsinaisessa merkityksessä ja tähtäämme aidosti siihen, että kaikilla on hyvä olla töissä. Olemme reipasotteisia ja toimeen tarttuvia, mutta vauhdikkaasta tavastamme huolimatta emme unohda tarkkuutta ja huolellisuutta. Keskinäinen kunnioitus on meille tärkeää ja sen täytyy näkyä ja kuulua kaikessa kommunikaatiossa.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä aidon näköalapaikan, koska toimistomme sijaitsee kuudennessa kerroksessa. Sen lisäksi pääset tutustumaan haastavien ja kansainvälisten toimeksiantojen maailmaan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Partner Elect, asianajaja Lilli Parbo (lilli.parbo@magnussonlaw.com tai +358 44 519 4316). Voit myös käydä lukemassa Instagramista (@magnussonlaw_finland) aiempien harjoittelijoidemme mietteitä harjoittelujaksosta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisesta linkistä 25.2. mennessä. Käymme saapuvia hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian!