Kesätyöt Metsä Groupissa – Vero-osasto

Kesätyöt Metsä Groupissa – Vero-osasto

Julkaisupäivä

17.1.2024

Viimeinen hakupäivä

29.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

sopimuksen mukaan

Yrityksen verkkosivut

http://www.metsagroup.fi

Yrityksen osoite

Revontulenpuisto 2 a, 02100 Espoo

Yhteyshenkilö

Susanna Vuorte

puhelinnumero

+358 (50) 4627142

Sähköpostiosoite

susanna.vuorte@metsagroup.com

Metsä Group

Metsä Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuusyritys.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Metsä Groupin vero-osastolla Espoossa kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat konserniyhtiöiden verotukseen liittyvät selvitystyöt, siirtohinnoitteludokumentaatioiden laatiminen ja verotukseen liittyvien asiakirjojen luonnostelu. Tehtävä sisältää myös muita verotukseen liittyvien juoksevien asioiden hoitamista.

Tehtäviä hoitaessa pääset tekemään yhteistyötä eri liiketoimintojemme ja muiden konsernipalveluiden työntekijöiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä otetta työhön. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Tehtävä soveltuu parhaiten oikeustieteen tai kauppatieteen opinnoissa pidemmälle edenneille. Aikaisempi työkokemus veroasioiden parissa katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Miksi Metsä Group?

Meillä pääset edistämään kestävää tulevaisuutta mukavassa porukassa.

Tarjoamme  loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja luoda urapolku alasi huippuosaajaksi. Kesän 2023 kesätyöntekijöistämme 92 prosenttia suosittelisi meitä ystävälleen.

Kurkkaa videolta, mitä aiemmat kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan laboratorion, asiakaspalvelun, logistiikan sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä.

Tsekkaa myös viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksia Instagramista @metsagroup: tarinat löydät kohokohdista #KesäMetsässä.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Katso video ja lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/anonyymirekrytointi

Hae kesäksi Metsä Groupiin!

Lisätietoa kesätyöhausta ja tehtäväalueista saat Kesätyöt-verkkosivultamme. Jokaisen tehtäväalueen yhteydessä lukee, missä liiketoiminnoissa ja paikkakunnalla kyseinen tehtävä on avoinna. Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä yksikköihimme, yhteystiedot löydät verkkosivultamme.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 29.2.2024, ja liitä mukaan ansioluettelosi. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa ennen haastatteluvaihetta, joten on tärkeää täyttää hakulomake huolellisesti. Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa.

Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään hakemustasi myös muissa kesätyöhauissamme.

Onnea hakuun!

To apply for this job please visit metsagroup.wd3.myworkdayjobs.com.