Oikeustieteen opiskelija kesäavuksi ja tuntityöntekijäksi

Oikeustieteen opiskelija kesäavuksi ja tuntityöntekijäksi

Julkaisupäivä

8.2.2024

Viimeinen hakupäivä

29.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

http://www.porasto.fi

Yrityksen osoite

Arabiankatu 12, 6 krs, 00560 Helsinki

Yhteyshenkilö

Nina Lepistö

puhelinnumero

044 493 2870

Sähköpostiosoite

nina.lepisto@porasto.fi

Porasto Oy

Porasto Oy on asiakkaittensa omistama, Suomen johtava eläkekassojen ja eläkesäätiöiden palveluyhtiö.

Porasto on vuonna 1967 perustettu palveluyhtiö, joka on erikoistunut työ- ja lisäeläkevakuutusasioihin. Poraston omistajia ovat eläkesäätiöt, eläkekassat, Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas ja Valion Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Meitä on Porastossa 44 asiantuntijaa ja kaksi sivutoimista asiantuntijalääkäriä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Arabianrannassa. Poraston lakipalveluissa työskentelee 3 juristia, joiden avuksi etsimme oikeustieteen opiskelijaa kesä-elokuuksi 2024 ja mahdollisesti jatkamaan tämän jälkeen tuntityöntekijänä. Tuleviin työtehtäviisi voisi kuulua esimerkiksi sopimusten hallinnointia, monipuolisia juridisia selvitystöitä ja muutoksenhakuasioissa avustamista.

Arvostamme ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, tarkkuuta, reipasta otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kiinnostus ja perehtyneisyys sopimusjuridiikkaan ja tietosuojaan katsotaan eduksi. Toivomme sinulla olevan vähintään noin kahden vuoden oikeustieteen opinnot suoritettuna. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, joihin pääset perehtymään kokeneiden juristien tuella.

Mikäli kiinnostuit, lähetä sähköpostia 29.2. mennessä osoitteeseen nina.lepisto@porasto.fi. Lähetämme sinulle suojatun sähköpostin, johon vastaamalla voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi tietoturvallisesti meille. Tehtävästä voit kysyä lisätietoja 19.2. klo 13-14 tai 27.2. klo 10-11, lakimies Nina Lepistö, puh. 044 493 2870.

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen nina.lepisto@porasto.fi