Juristiharjoittelija

Juristiharjoittelija

Julkaisupäivä

9.2.2024

Viimeinen hakupäivä

9.3.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

Lakimiesliiton suositusten mukaisesti

Yrityksen verkkosivut

http://www.premiumgroup.fi

Yrityksen osoite

Kanavakatu 3 C, 00160 Helsinki

Yhteyshenkilö

Jaana Heikkinen

puhelinnumero

0505399169

Sähköpostiosoite

jaana.heikkinen@premiumgroup.fi

Premium Law Oy

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasioiden hoidon edelläkävijä, joka palvelee niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin säätiöitäkin.

Premium Law Oy:n lakitiimimme tarvitsee asiakastoimeksiantojen suorittamiseen apua ja haemme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista

Juristiharjoittelijaa

Toimenkuvasi sisältää laajasti juristien avustamista sekä asiakkaidemme toimeksiantoihin liittyvien kysymysten ratkaisemista. Olet opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulle on toivottavasti jo hieman käytännön kokemusta työskentelystä juridisten asioiden parissa. Pidät asiakaspalvelusta, joka sujuu hyvin suomeksi ja myös englanniksi tarvittaessa – ruotsin kielitaito katsotaan suureksi eduksi, vaikka sitä emme edellytäkään.

Arvostamme Premiumissa halua kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Työntekijänä olet vastuullinen sekä ratkaisukykyinen ja kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen tiimin ja asiakkaiden kanssa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen perhe-, vero- sopimus- ja yhtiöoikeudesta.

Tarjoamme uransa alussa olevalle asiantuntijatyöskentelyn omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden kehittyä eteenpäin. Toimeksiantomme kattavat laajasti eri juridisia osa-alueita ja sinulle on tarjolla mielenkiintoinen sekä työtehtäviltään vaihteleva toimenkuva ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi muiden asiantuntijoiden avulla. Kokemuksesi ja osaamisesi kasvaessa saat myös vastuullisempia tehtäviä. Harjoittelijoiden palkkauksessa pidämme ohjenuorana Lakimiesliiton suosituksia.

Tutustu yritykseemme www.premiumgroup.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoittamaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.3.2024 osoitteeseen jaana.heikkinen@premiumgroup.fi.

Aihekenttään: Law traineerekry ”omanimi”.

Palkkaamme harjoittelijan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen jaana.heikkinen@premiumgroup.fi