Valmennuskurssipäällikkö

Valmennuskurssipäällikkö

Julkaisupäivä

20.9.2023

Viimeinen hakupäivä

27.9.2023

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://pykalanvalmennuskurssit.fi/

Yhteyshenkilö

Riikka Lahtinen

Sähköpostiosoite

puheenjohtaja@pykala.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Pykälä ry

Pykälä ry:n valmennuskurssit hakee määräaikaiseen työsuhteeseen valmennuskurssipäällikköä vastaamaan yhdistyksen valmennuskurssiliiketoiminnan kehittämisestä ja päivittäisestä toiminnasta.

 

Keitä olemme?

Pykälä ry:n valmennuskurssit on Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden tiedekuntajärjestön Pykälä ry:n liiketoimintaorganisaatio, joka on järjestänyt oikeustieteellisten tiedekuntien valintakokeisiin valmentavaa opetusta jo 70 vuotta. Työllistämme vuosittain monta kymmentä henkilöä, ja olemme valmentaneet valtavaa määrää oikeustieteelliseen hakijoita pitkän historiamme aikana. Kurssitarjontamme koostuu lähiopetuksesta, etäkursseista sekä materiaaleista, ja asiakaskuntamme on maanlaajuinen.

 

Mitä tarjoamme?

Valmennuskurssipäällikkönä vastaat liiketoimintaorganisaation päivittäisestä toiminnasta ja sen palvelujen laajamittaisesta kehittämisestä muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vahvasti tarjottavien palvelujen sisältöön ja toteuttaa visiotasi nykyaikaisesta valmennuskurssiliiketoiminnasta ja siitä, miten kurssitoiminnan tulisi mielestäsi toimia. Tehtävässä arvostetaankin rohkeutta haastaa vanhoja malleja ja kehittää uutta. Saat myös arvokasta kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja vastuullisista liikkeenjohdon tehtävistä, jotka ovat toimineet monille ponnahduslautana vastuutehtäviin myös myöhemmällä työuralla.

 

Mitä odotamme Sinulta? 

Valmennuskurssipäällikkönä toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

  • Olet yrittäjähenkinen ja aloitteellinen vastuunkantaja, etkä pelkää toimia muuttuvassa toimintaympäristössä,
  • Sinulla on liiketoiminnallista ymmärrystä ja intoa valmennuskurssiliiketoiminnan harjoittamiseen ja kehittämiseen,
  • Kykenet toimimaan muutosjohtajana ja olemaan innovatiivinen uudistaja, jolle ”asiat on aina tehty näin” ei ole riittävä perustelu, ja
  • Olet luonteeltasi sosiaalinen ja viestit selvästi sekä suullisesti että kirjallisesti, johdat organisaatiota omalla esimerkilläsi ja kykenet huomioimaan yksilöinä erilaiset alaisesi ja asiakkaasi.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta liikkeenjohdon tehtävistä tai valmennuskurssitoiminnasta, mutta ne katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä tehtävässä on halu ja kyky kehittää kurssitoimintaa eteenpäin. Työsuhde alkaa välittömästi.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja antavat tarvittaessa Pykälä ry:n hallituksen puheenjohtaja Riikka Lahtinen (puheenjohtaja@pykala.fi). Pyydämme Sinua lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@pykala.fi. Halutessasi voit liittää mukaan myös muita hakemustasi tukevia liitteitä.