Juristiharjoittelija

Juristiharjoittelija

Julkaisupäivä

16.5.2024

Viimeinen hakupäivä

31.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.rakli.fi/

Yrityksen osoite

Annankatu 24

Yhteyshenkilö

Aija Tasa

puhelinnumero

0503272077

Sähköpostiosoite

aija.tasa@rakli.fi

Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry

Tule juristiharjoittelijaksi kiinteistö- ja rakentamisalalle!

Rakli, maamme kattavin ammattimaisten kiinteistönomistajien ja rakennuttajien järjestö, etsii joukkoihinsa juristiharjoittelijaa.

Tehtävänäsi on avustaa monipuolisesti erilaisissa kiinteistö- ja rakentamisalaan liittyvissä juridisissa tehtävissä. Meillä pääset kerryttämään kokemusta muun muassa juridisten selvitysten laatimisesta sekä tausta-aineistojen, kuten oikeustapausten kokoamisesta. Tällä hetkellä ajankohtaisia lainsäädäntöhankkeita ovat muun muassa alueidenkäyttölaki, laki asuinhuoneiston vuokrauksesta ja kiinteistöverouudistus.

Toivomme, että innostut uuden oppimisesta ja sinulla on halu kehittyä. Kollegoiksesi saat 17 hengen mukavan ja asialleen omistautuneen porukan Helsingin ytimessä.

Työaika ja työn aloitusajankohta on sovittavissa erikseen. Työ on luonteeltaan projektimaista ja työtunnit vaihtelevat kuukausitasolla 10–40 tunnin välillä.

Lähetä hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen aija.tasa@rakli.fi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Voit tutustua meihin lisää täällä.

Lisätietoa:

Aija Tasa
Asuminen ja lakiasiat
puh. 0503272077
aija.tasa@rakli.fi

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen aija.tasa@rakli.fi