Lakimiesharjoittelija (senior trainee)

Lakimiesharjoittelija (senior trainee)

Julkaisupäivä

15.3.2023

Viimeinen hakupäivä

31.3.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://sisulaw.fi/

Yrityksen osoite

Mannerheimintie 15 A, 00260 Helsinki

Yhteyshenkilö

Katri Saariketo

puhelinnumero

0953067670

Sähköpostiosoite

katri.saariketo@sisulaw.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä.

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Pääosa asiakkaistamme on kotimaisia liikeyrityksiä, kuntia, valtion laitoksia ja yksiköitä sekä ulkomaisia yrityksiä. Näiden lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita heidän oikeudellisissa ongelmissaan. Toimintamme keskeisinä periaatteina ovat työn laadukkuus sekä asiakaspalvelun nopeus ja joustavuus. Palveluksessamme on 29 henkilöä, joista 17 on lakimiehiä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa oikeustieteen opiskelijaa osa-aikaiseen (2 – 3 pv/vko) 1 vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.5.2023.

Senior traineen työtehtävät koostuvat muun muassa oikeudellisten selvitysten, muistioiden ja asiakirjojen luonnostelusta ja laadinnasta, käännöstehtävistä, tiedonhausta sekä asioinnista asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Toivomme hakijoiltamme joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tämän lisäksi tietotekniset perustaidot ovat välttämättömät. Kielitaidossa painotamme ensisijaisesti suomen ja englannin kielten sujuvaa hallintaa sekä suullisesti että kirjallisesti; muu kielitaito katsotaan eduksi. Aiempi työskentely asianajotoimistossa katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV-tietoineen ja opintosuoritusotteineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2023 sähköpostitse osoitteeseen katri.saariketo@sisulaw.fi.