Juristiharjoittelija – Valu Partners

Juristiharjoittelija – Valu Partners

Julkaisupäivä

20.5.2024

Viimeinen hakupäivä

9.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

Palkkauksessa noudatamme Juristiliiton suosituksia.

Yrityksen verkkosivut

http://www.valupartners.fi

Yrityksen osoite

Aleksanterinkatu 17, Helsinki

Yhteyshenkilö

Hilla Pekkanen

puhelinnumero

0405541415

Sähköpostiosoite

hilla.pekkanen@valupartners.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Valu Partners Asianajotoimisto Oy

Valu Partners on vuonna 2023 perustettu kiinteistökehitykseen ja - transaktioihin erikoistunut asianajotoimisto.

Haemme 1-2 oikeustieteen opiskelijaa juristiharjoittelijan tehtävään 1.9.2024 alkavalle harjoittelujaksolle.

 

Keitä me olemme

Valu Partners on vuonna 2023 perustettu kiinteistötransaktioihin ja kiinteistökehitykseen erikoistunut asianajotoimisto. Asiakaskuntamme koostuu ammattimaisista kiinteistösijoittajista, -kehittäjistä sekä rakennusliikkeistä. Osakkaidemme tausta on Suomen johtavien asianajotoimistojen kiinteistöpraktiikoissa ja olemme avustaneet vuosia sekä kotimaisia että ulkomaisia toimijoita maamme merkittävimpien kiinteistöjen kehittämisessä, myymisessä ja ostamisessa. Haemme nyt lisäresursseja toimeksiantojemme hoitamiseen – olisitko sinä oikea henkilö liittymään mukaan joukkoomme?

 

Mitä odotamme sinulta

Etsimämme uusi tiiminjäsen on oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen henkilö, joka on edennyt oikeustieteen opinnoissaan yli puolivälin. Aiempi kokemus työskentelystä liikejuridiikan parissa katsotaan eduksi ja tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tehtävän kuvaus

Työtehtäväsi meillä liittyvät pääasiassa toimeksiantojemme hoitamiseen ja osallistut toimeksiantotyöhön aktiivisesti yhdessä osakkaidemme kanssa. Työnkuvasi räätälöidään kokemuksesi mukaan, mutta tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten asiakirjaluonnosten laadintaa, tiedonhakua, juridisia selvityksiä ja due diligence-prosesseihin osallistumista. Toimeksiantotyön ohella pääset osallistumaan myös monenlaisiin toimistomme kehittämisen ja markkinoinnin tehtäviin. Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Helsingin Keskuskadulla.

 

Harjoittelujakso on osa-aikainen ja kestää noin kuusi kuukautta.

 

Kiinnostuitko? Hae näin:

Lisätietoja antaa Elisa Hätönen 050 3850820 (24.5. sekä 31.5. klo 10-11). Toimitathan CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen hilla.pekkanen@valupartners.fi 9.6.2024 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.