Viafin Service Oyj – Juristiharjoittelija

Viafin Service Oyj – Juristiharjoittelija

Julkaisupäivä

20.5.2024

Viimeinen hakupäivä

7.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

Palkkaus sopimuksen mukaan (lähtökohtana Juristiliiton palkkasuositukset)

Yrityksen verkkosivut

https://viafinservice.fi/

Yrityksen osoite

Suokalliontie 9, 01740 Vantaa

Yhteyshenkilö

Jetro Tilhe

puhelinnumero

0503463843

Sähköpostiosoite

jetro.tilhe@viafin.fi

  • Hakemus sulkeutunut

Viafin Service Oyj

Viafin Service Oyj on teollisuuden kunnossapitoon ja erilaisiin asennuksiin erikoistunut konserni.

Keitä olemme

Viafin Service Oyj on teollisuuden kunnossapitoon sekä laitteistojen, putkistojen ja kaasujärjestelmien- ja verkoston huoltoon sekä näiden asentamiseen erikoistunut konserni. Viafin Servicen laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös tuulivoiman huolto- ja kunnossapitopalvelut, LNG- ja biokaasujärjestelmien, kaasuverkkojen sekä kaasutankkausasemien kunnossapitopalvelut ja järjestelmätoimitukset. Viafin Servicen konserniyhtiöt ovat mukana osana kansallista vetyklusteria.

Yhtiöllä on kolmekymmentäkaksi alueellista palveluyksikköä kahdellakymmenelläkolmella paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on palveluksessaan noin 600 henkilöä. Viafin Service Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

 

Vafin Service Oyj – Juristiharjoittelija

Juristiharjoittelijana toimit yhteistyössä konsernilakimiehen kanssa, ja olet tärkeässä roolissa mukana erilaisissa velvoite- ja yhtiöoikeudellisissa tehtävissä sekä ajankohtaisissa yritysjärjestelyhankkeissa. Toimenkuvaasi kuuluvat myös listayhtiöarkeen kuuluvat erilaiset compliance -tehtävät, sopimusten ja muun aineiston valmisteluun ja laadintaan liittyvät tehtävät, monipuoliset yritysjärjestelyihin liittyvät projektit, selvitykset ja muut avustavat toimistotehtävät.

Tehtävä sopii hyvin opintojen oheen ja samalla saat työkokemusta listatussa yhtiössä toimivan yrityslakimiehen käytännön työtehtävistä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia käytännön tekemisen kautta, ja jossa sinun työpanoksellasi on merkittävä rooli yhtiössämme.

 

Tehtävästä

· Tehtävä on osa-aikainen (noin 1-2 päivää viikossa) ja sopii hyvin opintojen oheen. Työajat ja työskentelytapa sovittavissa joustavasti.

· Varsinainen työpisteesi sijaitsee Vantaan konttorillamme, mutta osa tehtävistä on mahdollista hoitaa joustavasti myös etänä.

· Työsuhteen alku on sovittavissa joustavasti elo-syyskuulle. Työsuhteen kesto toistaiseksi.

· Palkkaus sopimuksen mukaan (lähtökohtana Juristiliiton palkkasuositukset).

 

Odotamme sinulta

Olet noin 2.- 4. -vuoden oikeustieteen opiskelija ja olet kiinnostunut työskentelemään harjoittelijana kehittyvässä ja kasvavassa listatun konsernin emoyhtiössä. Konsernilakimiehen kanssa työskentely tarkoittaa myös paljon vaihtuvia työtehtäviä ja kiinnostusta sellaisiin tehtäviin, joista ei ole aikaisempaa kokemusta. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävää viimeistään 7.6.2024 lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen legal@viafin.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Viafin Service Oyj:n konsernilakimies Jetro Tilhe, puh. +358 50 346 3843 (puhelut virka-aikaan).