Lakineuvojaharjoittelija -> lakineuvoja

Lakineuvojaharjoittelija -> lakineuvoja

Julkaisupäivä

7.3.2023

Viimeinen hakupäivä

20.3.2023

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Palkkaus

lakimiesliiton suositukset

Yrityksen verkkosivut

http://www.vuokralaiset.fi

Yrityksen osoite

Velkuanpolku 1 E, 00300 Helsinki

Yhteyshenkilö

Nelli Lehtinen

puhelinnumero

0400533866 / 15.3. klo 9.00 – 10.00 ja 17.3. klo 14.00-15.00

  • Hakemus sulkeutunut

Vuokralaiset VKL ry

Vuokralaiset VKL ry on valtakunnallinen vuokralaisten etujärjestö. Liitto tuottaa jäsenilleen ja asiakkailleen laadukasta juridista neuvontaa.

Vuokralaiset VKL ry on valtakunnallinen vuokralaisten etujärjestö. Liitto tuottaa jäsenilleen ja asiakkailleen laadukasta juridista neuvontaa asumiseen liittyvissä asioissa. Neuvontamme painottuu vahvasti lakiin asuinhuoneiston vuokrauksesta ja sopimusoikeudellisiin kysymyksiin. Järjestönä otamme kantaa vuokralaisten edunvalvontaa koskevissa asioissa. Toimintamme on laaja-alaista; annamme lausuntoja lainsäädäntöhankkeissa sekä järjestämme koulutustilaisuuksia vuokralaisille. Lisätietoa löytyy verkkosivuiltamme www.vuokralaiset.fi

Vuokralaiset VKL ry organisaationa pieni, joka tekee siitä joustavan ja monipuolisen työnantajan. Opiskelijalle VKL ry on loistava ensikosketus työelämässä niin sopimusoikeuteen kuin kuluttajaoikeuteenkin. VKL ry:ssä pääsee substanssityön lisäksi muokkaamaan työnkuvaa oman näköiseksi omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.
Haemme opintojen keskivaiheilla olevaa oikeustieteen ylioppilasta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääasiallinen työtehtävä on jäsenneuvonta puhelimitse. Lisäksi työntekijä pääsee avustamaan edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä sekä kirjoittamaan vuokraukseen liittyviä artikkeleja. Työntekijän toimenkuvaan kuuluu myös perus toimistotyöhön kuuluvia tehtäviä, kuten sähköposteihin vastailua, jäsenrekisterimme ylläpitoa ja sosiaalisen median päivittämistä.
Työyhteisössä ilmapiiri on kodikas, rento ja kannustava. Valitut henkilöt tulevat sijoittumaan lakineuvojatiimiin, jossa työskentelee nyt kolme henkilöä. Työhön saa kattavan perehdytyksen. Neuvojan työhön saattaa tuoda haasteita välillä hankalat asiakaspalvelutilanteet, jotka puretaan yhdessä. Esihenkilönä Anne tukee ja kuuntelee tiimiään aina tarpeen tullen.
Tehtävä on osa-aikainen ja osapäiväinen (n. 2 päivää viikossa, työpäivän pituus n.5 h) ja työvuorot voidaan sopia joustavasti. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja reipasta otetta työntekoon sekä suoritettua sopimusoikeuden peruskurssia. Office 365 paketin osaaminen on eduksi. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ja hyvän englannin kielen taidon. Viestinnälliset taidot ja yhdistystoiminnan tuntemus ovat avuksi.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen, opintosuoritusotteineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen anne.viita@vuokralaiset.fi viimeistään 20.3. Laita sähköpostiin otsikoksi ”Hakemus lakimiesharjoittelijaksi”.