Procopé & Hornborg on tehokas ja ketterä liikejuridiikkaan erikoistunut, 30 ammattilaisen asianajotoimisto Esplanadilla Helsingin ydinkeskustassa. Toimistomme päätoimialoja ovat liikejuridiikan keskeiset osa-alueet, kuten yritysjärjestelyt, energia ja infra, rahoitus, kilpailuoikeus, työoikeus, yhtiö- ja sopimusoikeus, kuljetus- ja vakuutusoikeus sekä riidanratkaisu.

Tarjoamme opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville juristeille mahdollisuuden tutustua useiden eri oikeudenalojen käytännön juridiikkaan. Kokeneemmille asiantuntijoille tarjoamme mahdollisuuden kehittyä jo valitsemallaan oikeudenalalla.

Tuemme omalla kehitysohjelmallamme nuorten osaavien ja kunnianhimoisten juristien kasvua asiantuntijuuteen heidän itse valitsemillaan alueilla. Meillä nuorilla asiantuntijoilla on mahdollisuus päästä tekemään työtä etulinjassa asiakkaiden kanssa ja parhaimmillaan näkemään koko toimeksiannon elinkaaren.

Meillä yhdistyvät modernit työskentelytavat ja vankka kokemus liikejuridiikasta. Modernia työskentelytapaamme kuvaa osakkaiden, juristien ja harjoittelijoiden tiivis yhteistyö asiakkaan eduksi. Meillä kaikki keskittyvät asiakkaalle olennaiseen ja tekevät kädet savessa töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Hierarkia ei hidasta ratkaisujamme.

Parasta meillä on tutkitusti rento ja mukaan ottava työyhteisö, jossa vallitsee matala hierarkia. Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi yhteisiä aamupaloja, afterwork-tilaisuuksia ja kohokohtana vuosittaisen tilinpäätösillallisen.

Tervetuloa meille!

Rekrytoimme eri opintojen vaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita määräaikaisiin harjoittelujaksoihin. Ilmoituksemme avoimista työ- ja harjoittelupaikoista löytyvät nettisivujemme Careers-osiosta. Lisäksi voit lähettää meille avoimen hakemuksen nettisivujemme hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen careers@procope.fi.

 

Procope | LinkedIn | Instagram | X

Uratarinat

Sonja Heinonen
Associate

”Aloitin työskentelemään P&H:lla Senior Traineena vuonna 2018 ja valmistuttuani keväällä 2021 jatkoin P&H:lla Associate-juristina. Parasta P&H:lla on mielestäni mukava työyhteisö sekä matala hierarkia. Lisäksi työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtymiseen panostetaan. Työtehtävissä arvostan erityisesti sitä, että meillä pääsee työssään keskittymään itseään kiinnostaviin asioihin, mutta samalla on myös mahdollista tehdä töitä yli ”tiimirajojen” monien oikeudenalojen parissa – näin oma osaaminen ja ammattitaito kasvavat monipuolisesti, vaikka olisikin erikoistunut tiettyyn oikeudenalaan. Lisäksi sain P&H:lla mahdollisuuden puolen vuoden secondment-jaksoon Helen Oy:lla, jossa toimin Helenin tietosuojajuristina vastaten koko konsernin tietosuoja-asioista. Secondment-kokemus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen sekä nykyisiä työtehtäviä että tulevaisuuden uraa ajatellen.”

Iida Kangaspeska
Associate

”Urani P&H:lla alkoi opiskelujeni aikana Senior Traineen tehtävissä, ja valmistuttuani sain ilokseni jatkaa juristina huipussa työyhteisössä. Juuri työyhteisö ja -kaverit ovatkin olleet yksi parhaista asioista täällä työskennellessä. Toimistossa on aidosti hyvä yhteishenki sekä yhdessä tekemisen meininki, ja mukaan porukkaan otettiin vastaanottavaisesti heti alusta alkaen. P&H:lla on ollut ilahduttavaa, että oppimiseen panostetaan ja sparrailuun löytyy aina tarvittaessa aikaa. Myös vastuuta annetaan sopivassa suhteessa. Uransa alkuvaiheessa olevan traineen sekä juristin näkökulmasta on ollut hyödyllistä, että vaikka olisikin kiinnitettynä tiettyyn tiimiin, on työtehtäviä saanut monipuolisesti oman kiinnostuksen mukaan myös muista praktiikoista.”

Freddy Lindholm
Senior Trainee 

”Olen ollut P&H:lla Senior Traineena tammikuusta 2022 lähtien. Olen ensisijaisesti työskennellyt riidanratkaisun ja kansainvälisen kaupan tiimeissä, mikä oli myös toivomukseni harjoittelujakson alkaessa. Parasta työnteossa P&H:lla on ollut aito yhdessä tekeminen ja tiimityö, ja harjoittelijana olen alusta alkaen ollut täysimääräisesti osa tiimiä ja osallistunut asiakastapaamisiin. Vastuuta on annettu koko ajan enemmän kokemuksen karttuessa, ja olen oppinut vuoden aikana mielettömästi tehdessäni töitä todella mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa. Oman mausteensa työntekoon on tuonut myös kansainväliset asiakkaat ja toimeksiannot, joista mielenkiintoisimpia ovat olleet erinäiset kansainväliset välimiesmenettelyt. Töihin on aina ollut hauska tulla, ja toimistolla on mahtavien työkavereiden ansiosta tullut vietettyä myös monet työnjälkeiset illat.”

Perustiedot

Henkilöstömäärä: noin 30

Kaupungit, joihin teillä voi työllistyä: Helsinki

 

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia ja jaksojen kesto vaihtelee kuudesta kuukaudesta pidempiin jaksoihin.

Maksamme harjoittelijoille aina vähintään Juristiliiton palkkasuositusten mukaista palkkaa.

Hakijat

Millaista osaamista odotatte hakijoilta? Juristin ja harjoittelijan tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia itsenäisenä tiimin jäsenenä yhteistä tavoitetta kohti työskennellen. Kerromme hakijoilta odotettavista ominaisuuksista aina tarkemmin rekrytointi-ilmoituksissa.

Kielitaitovaatimukset? Suomi ja englanti. Muu kielitaito on plussaa.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä? Huolellisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja joustavuutta. Halukkuutta tutustua eri oikeudenaloihin.

Avoimet työpaikat

Ei uusia työpaikkailmoituksia

Ota yhteyttä

Karoliina Jaakkola
HR Specialist

+358 40 0653 140
karoliina.jaakkola@procope.fi

Eteläesplanadi 18, 00101 Helsinki

@procope_hornborg